30:e December

Är igentligen på tok för trött för att sitta här och skriva men jag gör det för er skull ;) 

Det har varit en bra dag idag men det har varit väldigt kallt ute brrr!
Var ute en sväng och körde barnen i pulkan och så kröp dom runt och rullade i snön och åkte kana i små nedförsbackar för det var superkul eftersom att det var så halt :)

Martin skrämde mig lite förut idag också....
Han kom fram till mig och sa "mamma, mamma titta" och så pekade han på sin näsa.
Jag frågade då om han hade ont i näsan men han sa bara "nae"
Efter en stund kom han fram igen och pekade ivrigt på näsan och började pilla i den så jag kikade efter i hans näsa och vad får man se då?
Jo, skruttungen har stoppat upp en bit från en leksak i näsan!

Jag såg bara en svart grej och försökte pilla bort den med en tops men den satt fast och så började det blöda lite, tur att han var så lugn hela tiden! Han sa inte ett ljud.
Så jag ringde gubben och bad honom komma hem och hjälpa mig så han kom hem och efter många försök att få ut leksaken från näsan så lyckades vi faktiskt inte...

Vi ringde vårdcentralen men dom gick ju inte att få tag på så man fick lämna ett meddelande, vad arg man blir när det är så och man behöver hjälp!
Ringde iaf tillslut till någon "telefondoktor" sjukupplysningen eller vad det heter och dom sa att vi skulle hålla för ögonen på honom och blåsa upp vitpeppar i näsan på honom så att han skulle nysa ut saken men fan det var ju bara jag som nös och inte han, stackarn han fick lukta på mycket vitpeppar!

Eftersom att inte vårdcentralen hörde av sig så fortsatte vi med att försöka själva och efter en stund så lyckades gubben min att få ut saken!
Vet ni vad det var då?
Jo en "saftblandare" till hans leksakstraktor....
Han tyckte att det var lite läskigt där mot slutet när vi verkligen fortsatte och fortsatte mot hans vilja och inte slutade när han bad om det men det gjorde vi för att det var så nära på att vi fick ut den och vi lyckades ju, eller ja gubben lyckades! :)

Nu mår iallafall Martin jättebra och han fick inte ont eller blödde någe mer så det känns bra att allt gick så bra tillslut och att vi slapp att besöka farbror doktorn, förresten så ringde vårdcentralen upp efter ca 2h....!



Och vet ni vad?
Idag gick tvättmaskin nr2 sönder!
Alltså två stycken tvättmaskiner innom loppet av en vecka!
Så nu ska det inhandlas en ny tvättmaskin....
Någon som har en billig? :)

//Livets Diamanter


29:e December

Igentligen var det meningen att barnen skulle ha varit på dagis igår och idag men igår när vi var påväg dit så var det glas halt och då överdriver jag inte, så vi kom helt enkelt inte fram eftersom idioterna som ska sanda inte hade gjort det.

Men jag och barnen hade en jättemysig dag, vi lyssnade på musik och dansade, vi var ute och åkte pulka, vi städade och mös framför lejonkungen 2, ja jag kan nu meddela att Martin (äntligen!) börjat tröttna på Ice age 3 men den går fortfarande varmt varje kväll när han är trött, han somnar till den :)
Men nya favoriten är alltså Lejonkungen 2.

Idag har vi hittills mest latat och myst en massa, Cassandra ligger nu och sover och Martin ser på... ja, Lejonkungen ;)
När Cassandra har vaknat så ska jag fixa lite lunch och sen bär det av ut i kylan för att åka lite pulka om man kan stå på benen ute förstås, gubben sa förut att det var jättehalt idag med men halare idag, hmm jag som knappt kunde stå igår!
Men vi får helt enkelt se hur det slutar, kanske skulle ha hjälm på sig och skyddsutrustning ;)

Ni få ha det så bra idag!
//Livets Diamanter


26:e December

Ja då har bloggen haft lite jullov några dagar men nu är jag tillbaks ;)

Eftersom att det hänt så mycket nu under julhelgen så skulle jag kunna sitta här en evighet och bara skriva så jag sammanfattar julen så här: Den har varit supermysig och bra!
Tack för alla julklappar som vi och barnen fick!♥

Och vet ni vad?
Jag fick min efterlängtade brödkavel så nu ska här bakas! :)

Cassandra har blivit ett riktigt charmtroll och snor lätt åt sig uppmärksamheten från folk som annars storebror brukar sno åt sig och gotta sig i rampljuset men nu tycker Cassandra att det får vara nog så hon har charmat och busat och fnittrat och flirtat hela julhelgen och dessutom har hon blivit en riktig lins lus som smilar ordentligt inför kameran♥

Hoppas ni hade en jättebra jul!
Nu laddar vi inför nyår ;)

//Livets Diamanter

23:e December

Woho, imorgon är det julafton!

Har faktiskt ingen "julkänsla" även att jag längtat massor till julen och försökt att julpyssla och sånt, beror kanske på att jag inte hittade några julgardiner eller några andra speciella julsaker i år, dom var svår hittade...
Nu vet jag iallafall att till nästa år ska jag börja handla julsaker i oktober!

Idag har barnen varit lediga från dagis så vi har varit i Västervik och handlat en hel del och det var faktiskt ganska lugnt i stan trots att det är dagen innan julafton så det var skönt!

Har nyligen bakat köttbullar och dom blev supergoda Mums så nu är jag lycklig! =)
Förresten, säger man "bakat" köttbullar?! Det gör man va?!
Hmm.... Folk brukar säga till mig: "Bakat köttbullar? Man rullar köttbullar!"
Men vet ni vad?
Jag bakar köttbullar sen rullar jag dom ;)


GOD JUL PÅ ER SKITHÖGAR! ;)

//Livets Diamanter


22:a December

Ännu en dag närmare jul och brrrr vad kallt det är!
Imorse hade vi -18grader ute och inne i huset hade vi +14grader så det var kallt både ute och inne.
Barnen var inte så glada i att åka till dagis i kylan, Martin gnällde hela vägen om att han hade ont i händerna för att han frös sådant stackarn♥ Det tog ju sin lilla stund för bilen att få upp värmen.

När vi kom hem så började gubben min riva fram granen, ja våran fina röda julgran :)
Så idag ska jag städa huset och pynta granen så får vi se vad barnen säger när dom kommer hem och får se den fina granen, undrar om dom minns den? Antagligen inte =p

Och idag mina vänner så är min smak och lukt tillbaka efter att ha haft en semester på 1 vecka -Glädje! :)
Men denna dag innebar inte bara glädje utan lite ilska också....
Våran tvättmaskin har gått sönder!!!!!!!!!
Jävla piss tvättmaskin som går sönder lagom till jul! Fy fan säger jag bara!

Ne nu ska vi vara glaaaada!
Nu var det jul igen!

Så nu har jag lugnat mig lite...
Som sagt så¨ska jag städa en massa och klä granen idag + att jag ska träna och duscha innan barnen ska hämtas så det är väl bäst att jag sätter igång!
Just det, jag ska äta pepparkaksdeg också jaaaaaa :)
Har 1kg pepparkaksdeg som måste ätas upp innan 10:e Januari, någon som vill hjälpa mig? :)

Om någon ger mig en brödkavel i julklapp så slipper jag äta degen och få ont i magen så ni vet *blink blink!* ;)
Ha en kanon bra dag!
Nu ska jag städa och svära åt tvättmaskinen!

Puss på er!♥

Ne ni, om man ska äta så här mycket pepparkaksdeg så gör det det samma om jag tränar för fan vad fet jag kommer att bli! ;)


21:a December

Snart är det Julaftoooon!

Denna vecka går barnen på dagis idag och imorgon (måndag och tisdag) sen är det jul för dom :)
På onsdag ska vi ha det bra hela familjen och förhoppningsvis är gubben ledig då så att vi kan ta oss till affären och inhandla lite saker inför jul och nyår.

Helgen har varit jättelugn och skön!
Gubben kom hem i fredags kväll runt 18-tiden.
Ja, han ringde 14.45 och sa "Jag kommer om ungefär 1h"
Vad bra tänkte jag!

Det visade sig att 1h blev nästan 3h så man hann ju bli lite smått orolig under den tiden för jag hade inga pengar på mobilen så jag kunde ringa och höra med honom varför han blev så sen och han hade ju inte en tanke på att ringa och säga att det inte blev 1h utan nästan 3h....hmm!

På lördagen så hade vi det jättemysigt, vi latade lite på förmiddagen sedan åkte vi till Gamleby och handlade och sen åkte vi hem och lekte lite i snön, barnen åkte snowracer och dom tycker det är jättekul!
Eller, Cassandra tycker att det är jättekul när jag springer med snowracern så att det går fort så då sitter hon och ler jättestort men Martin ropar "Nej mamma! Mamma neeej! sluta då mamma!" haha vad har hänt med mina barn? Nu mera är det ombytta roller mellan dom!
Martin brukar alltid vara den"tuffa" men nu är det Cassandra som är det haha så det är lite kul :)

När vi hade varit ute i snön ett tag så gick vi in och tinade upp en liten stund, sen gick gubben ut för att hjälpa sin chef att fixa iordning verkstaden eftersom att det skulle bli taklagsfest på kvällen.
Jag och barnen passade på att baka pepparkakor tillsammans när gubben var ute.

Vi hade det jättemysigt men jag kommer inte att baka pepparkakor eller nånting annat som behöver kavlas ut försen jag har en brödkavel!!
Jag fick använda mig av en Pet-flaska fylld med vatten för att kavla ut degen och det resulterade i en alldeles för tjock deg för den gick verkligen inte kavla ut mer än vad jag gjorde...

Vi gjorde iallafall lite pepparkakor men det var svårt...
Cassandra försökte helatiden äta upp degen så jag fick försöka hålla bort hennes händer samtidigt som jag skulle hålla koll på Martin som gärna ville sätta formarna tvärsöver de redan färdiga pepparkakorna så ja, det gick väl inte allt för bra för oss men vi fick en mysig stund tillsammans och det är väl det som betyder mest♥

När gubben kom in så var det redan mörkt ute.
Vi satt nog och slöade en stund innan vi började laga mat, efter maten var Cassandra supertrött och det var läggdags för henne så jag bäddade ner henne och hon somnade med en gång.
Efter en stund började jag fixa mig inför kvällen och när jag var klar så fixade gubben sig och så klädde vi Martin och sen begav vi oss upp mot verkstaden.

Cassandra låg hemma och sov, det hade känts lite elakt att lägga henne i vagnen så att hon fick sova uppe bland allt folk så hon fick ligga hemma i värmen i sin egen säng och sova och vi var ju bara några meter längre bort så jag gick hem och tittade till henne med jämna mellanrum och hon vaknade inte en enda gång och hon vaknar Aldrig när hon väl somnat för natten och hon är riktigt svårväckt :)

Det var en trevlig taklagsfest och vi som hjälpt till med bygget inledde kvällen med lite skumpa och skålade innan resten av folket kom, sen blev det öl och rundpingis och massa prat, det var skönt att dom eldade i pannan i verkstaden för annars hade det vart kallt!
Så det var skönt med lite värme där inne.
Martin trivdes kanon under kvällen och sprang runt med ett pingis racket och spelade med alla andra :)

Vi kom hem skapligt på kvällen, tror vi var hemma strax efter 23.00 för vid 23.30 låg jag i sängen och skulle sova, gubben satt uppe en stund och lekte med datorn.


På söndagen fick vi sovmorgon till 9.00, snälla barn vi har! :)
Sen gick vi upp och åt frukost och Martin sprang och rostade mackor och hämtade dom åt oss så vi fick käka på ordentligt kan jag lova ;)
Sen gav jag som förslag att vi skulle baka julgodis hela familjen och det gjorde vi men innan vi ens hann att börja så ville gubben gå ut och greja för han ville inte baka julgodis så jag blev lite sur på honom för jag ville att vi skulle ha lite julmys hela familjen så han stannade motvilligt kvar...

Efter att vi hade bakat så gick vi ut och lekte och hämtade ved, men fy vad kallt det var brr!
Hoppas att ni har haft en bra helg!

//Livets Diamanter


18:e December

Igår kväll hade jag och Martin lite myspys framför tv:n när Cassandra låg och sov.
Vi mös ner oss med täcke och kuddar framför tv:n♥
Efter ca 1h så började Martin undra vart pappa var och varför han inte kom hem.

Runt 21.30 så var grannen igång och plogade snö här utanför huset och då trodde Martin att det var pappa som körde traktorn så han skrek efter pappa och grät som en tok stackarn!
Efter en stund fick jag honom lugn och talade om för honom att pappa kommer hem imorgon och att vi skulle borsta tänderna för att sedan sova så vi gick och borstade tänderna, eller ja Martin borstade mina tänder och han tyckte det var super kul! :)

Sen gosade vi ner oss i sängen och busade lite och sen låg vi och sjöng lite innan vi somnade.
När klockan var 23.30 så somnade Martin som en stock♥

Jag hade dock supersvårt att somna, eftersom att jag var jätte täppt i näsan av förkylningen så kunde jag inte andas ordentligt och all nässpray var slut!
Jag somnade ca 3.15 men jag vaknade ungefär en gång i kvarten av att det var så svårt att andas så det var en hemsk natt!

Cassandra vaknade vid 6.00 imorse och ville inte sova mer så vi steg upp och Cassandra fick frukost och sen såg vi på barnprogram.
Klockan 9.00 vaknade Martin och kom och mös med oss.

Annars idag har vi bara haft myspys.
Vi har sett Ice age TRE GÅNGER!! (På raken).
Ja, Martin var lite slö idag på förmiddagen om man säger så :p
Men jag tyckte att han skulle få ligga där och piggna till lite så han orkade med att busa i snön.

Sen kom Tommy Göransson hit och lämnade lite lunch åt mig och barnen eftersom att det mesta var slut hemma och gubben skulle komma hem senare ikväll så jag kunde ju inte handla själv, han hjälpte mig även att hämta ved eftersom att det skulle bli lite svårt med båda barnen, Tack så jätte mycket för all hjälp!

Sen när Tommy hade åkt så stannade jag och barnen kvar ute och lekte i snön, vi drog även fram snowracern som båda barnen satt på, Martin var så snäll och satt och höll i sin lillasyster hela tiden så jag fick springa omkring som en galning medans dom skrattade för fullt, det var dagens motion det ;)

Ha en fortsatt bra dag!
//Livets Diamanter


17:e December inlägg 4

Jag börjar detta inlägg med att skrika: Aaaaaaldrig mer!!!!

Tack för att ni stod ut med mitt skrikande!
Behövde avreagera min rädsla och allt annat som ville ut...

Ja vart ska jag börja?!
Vi börjar här:

Staffan (gubbens chef) som skulle köra mig till dagis och hjälpa mig att hämta barnen kom och knackade på dörren klockan 15.20.
Han sopar fram en gång utanför ytterdörren åt mig så att jag skulle kunna komma ut plus att han har sönder sopkvasten haha! =)

Sen sopar han av bilen och så sätter vi oss för att åka...
Jag kan säga som så att vi kom inte så långt.
Av någon anledning så startade inte våran bil, den brukar alltid starta!

Staffan gick för att hämta en av sina bilar medans jag letade fram våra extra bilbarnstolar, det är super skönt att ha dubbelt av sånt ibland!

Efter en stund ringer han och säger att bilen är helt insnöad så att han måste ploga fram den så jag står och väntar i hallen.
Äntligen så var vi iväg!

När vi kommit ca 1½km så kommer vi inte längre fram pågrund av att det har blåst upp så mycket snö på vägen så det smäller bara till så sa det stopp!
Han försöker backa bilen så att vi ska kuna vända hemmåt och hämta en traktor för dom kan man alltid ta sig fram med, ja nästan iallafall.

När han backar bilen så blir det såklart jättehalt och bilen åker ner i diket.
Ja där satt vi fast!
Staffan joggade hemmåt för att hämta traktorn medans jag stannade kvar i bilen.
Det var ganska mörkt så jag var lite rädd att det skulle komma en bil från något håll och köra rakt in i bilen som jag satt i för det fanns ingen sorts belysning nånstanns...

Jag ringde gubben min och bad honom att ringa till dagis och tala om att vi kört i diket och kommer att bli sena (jag hade inte dagis nummer på min mob så det var därför jag inte kunde ringa) så han fixade det, Tack älskling!♥
Det var skönt att få prata lite med gubben när man satt där i bilen och väntade, man blev lite lugnare kan jag säga. Trodde ju att bilen skulle välta om jag rörde mig så jag satt som på nålar.

Efter en stund så kom Staffan med traktorn så då fick jag klättra ut genom hans dörr för genom min fanns det inte en chans att komma ut genom.
Sen var det bara att pulsa sig igenom snön och hoppa upp i traktorn.

Med traktorn kom vi iallafall fram men tid tog det!
Det var väldigt halt med.
Väl framme vid dagis så ser vi att skopan på traktorn fyllts med snö påvägen dit så den dumpade vi på parkeringen, tyckte att edsbruksborna kunde få lite mer snö att leka i ;)

Det var en stor lättnad att äntligen vara framme!
Barnen var jätteglada när vi kom fast Cassandra var super trött för hon hade inte sovit så mycket sa dom.
Martin blev jätteglad att Staffan var med och hämtade, Martin och Staffan är väldigt tajta kan jag säga!

Påvägen hem gick det ganska bra förutom att man aldrig riktigt visste vart man var, man såg inte så mycket för all snö som vräkte ner och blåstes omkring.
När vi kom fram där vi hade kört i diket så var det en till bil som hade fastnat i snön precis framför .

Väl hemma så var det bara att pusta ut!
Nu sover Cassandra och Martin sitter och ser på Ice age :)

Gubben ringde förut med och talade om att han inte kan ta sig hem idag så han blir kvar i Nynäshamn till imorgon, kommer att sakna honom massor!♥
Så älskling (lägg märke till att jag inte skriver Gubben!) bara så att du vet:

//Din kärring, Martin och Cassandra

17:e December inlägg 3

Fäääääärdigt!

Nu har jag varit ute i ovädret och hämtat ved, och jag säger bara: Fy fan, aldrig mer!

För det första så gick inte ytterdörren att öppna för hela huset var igen snöat, så min första tanke var "Hur gör jag nu då när jag inte ens kommer utanför dörren?!"

Jag lyckades trots allt ta mig ut....
Väl ute börjar jag dra mig fram i snön, den gick en bit över knäna.
Höll på att halka bredvid bilen...

Tänkte gena över gräsmattan men efter tre steg vänder jag om och tar en annan väg, gick inte att ta sig fram.
Kommer upp på ladugårdsplanen, där är det iallafall plogat, tack gode gud för det!
Haaaaaaalkar med mina jävla gummistövlar!
Har inga andra skor som är mer lämpade för vintern så det fick bli gummistövlar med ett par tjocka sockar.

När jag kommer bakom ladugården så börjar det snöa sådant att jag inte ser vart jag går!
Fick helt enkelt gissa mig fram.
Det slutar med att jag hittar till vedhögen och plockar hela vedbaljan full av ved men när jag ska gå därifrån så vänder jag mig ganska snabbt och slår huvudet i en planka så jag höll på att däcka, men det gick bra ändå, såg svart en stund men sen kunde jag fortsätta min färd hem :)

Kan säga att det var tungt att bära vedbaljan, fyllde den helt så jag ska slippa gå ut imorgon på morgonen om inte gubben kan ta sig hem ikväll, blir lite krånglikt att dra med barnen ut på morgonen och hämta ved när man är själv.

När jag stall ner vedbaljan här hemma när jag lyckades komma in så kunde jag inte styra min höger arm haha, skit skumt!
Men det jag bar var väl på tok för tungt för lilla mig så det var nog därför det blev så, nu börjar den bli bättre men kan inte styra den helt än =p

Hoppas ni har haft en mer lyckad dag än mig ;)
//Livets Diamanter

17:e December inlägg 2

Nej nej nej neeeeej!

Jag vill inte!

Men, det är väl dags att jag tar min dunder förkylda magsjuka och går ut i snöovädret, klampar upp bakom ladugården och kliver ner i den meter höga snön, blåser omkull och fyller en stor balja ved så vi slipper frysa ikväll...
Vet inte riktigt hur jag ska orka bära ved baljan tillbaka till huset men den går väl kanske att släpa i snön?

Ett stort lycka till till mig!

Dessutom kanske inte gubben kan ta sig hem ikväll pågrund av ovädret så det kanske blir en ensam natt, vill inte!

17:e December

Min första tanke när jag vaknar och tittar ut genom fönstret "Neeeeej!"

Morgonen bestod av en snöstorm skulle man nog kunna säga.
Gubben fick gå ut med en gång och starta traktorn och ploga fram våran bil så vi kunde köra barnen på dagis.

Men.....när han skulle gå ut genom dörren så var dörren gaaaanska så svår att få upp.
Varför? Jo det hade kommit massor av snö och då menar jag massor! Plus att det blåste så mycket att snön hade lagt sig som en stor snöhög framför huset.

Iallafall så kom vi iväg till dagis med barnen och dom tyckte det var lite knasigt med all snö som for ner från himlen och all blåst.

När vi kom hem så gick jag och gosade ner mig i sängen, mår inge bra idag heller.
Är förkyld fortfarande plus att jag blivit lite magsjuk tror jag hmm, tur var det här ja!
Hade lite svårt att äta igår eftersom att jag mådde så dåligt men så hittade jag till min stora lycka ett paket nyponsoppa i kylskåpet som jag kunde värma på.

Jag värmde på min nyponsoppa och bad gubben smaka på den så att den inte var dålig eftersom att den hade stått öppnad i två veckor i kylskåpet och på paketet stod det att den skulle klara sig 4-5 dagar när den var öppnad hehe...
Är man sjuk så tager man vad man haver ;)
Iallafall så har jag fått mitt svar idag....
Nyponsoppan var nog dålig!
Lite smått magsjuk om man säger så, bläää!


Blir ju själv fram till 16.00 så jag ska lata mig och sova lite och hoppas på att bli frisk.
Sen ska man hämta barnen på dagis och så blir det nog full rulle här ikväll eftersom att gubben min är på begravning i Nynäshamn.

Eller ja, han är påväg dit...
Han ringde för ca 1h sedan och talade om att dom satt fast i Söderköping, antagligen pågrund av vädret..
Tycker det var helt fel dag att ge sig ut på vägarna!
Visst en begravning är jätte viktig Men inte så viktig att man är beredd att sätta sitt eget liv på spel för att ta sig dit för det är väldigt långt att åka i detta snöoväder så jag hoppas att att allt går väl!
*Orolig*

Hoppas att ni har en bra dag i snöovädret!

Vi har -7grader här och snön öser ner.
//Livets Diamanter

16:e December

Förkylningshelvete!

Näsan rinner, ögonen rinner och nysningarna avlöser varandra...
Nässpray hjälper inte det minsta!

Men jag har lovat lillpluttan att vi ska gå ut och åka pulka idag så självklart ska vi göra det! =)
Men, det är typ snöstorm ute så det ska bli spännande!

Kan ju knapast bli värre förkyld än såhär....

Ha en bra dag!
//Livets Diamanter

15:e December inlägg 3

Förkylningen känns bara värre och värre :/
Ska nog gosa ner mig i sängen snart och få lite sömn.
Har iallafall käkat massor med vitlök idag så den måste väl skrämma bort förkylningen, eller?

Nu har det kommit väldigt mycket snö här så om det inte blir plusgrader under natten och den smälter bort så ska jag och Cassandra leka i snön imorgon *längtar!*
Tänkte åka lite pulka och sånt skoj, är ju hennes lediga dag från dagis på onsdagar.

När barnen kom hem från dagis idag så blev det lite käk.
Efter att vi hade ätit så blev det lite bus och mys och sen var det dags för Cassandra att duscha lite och det gillade hon =)

Sen skulle gubben leta fram kläder som han ska ha på begravningen på torsdag och så sa jag att han skulle ha slips men då kom han fram till att han inte kunde knyta slipsknutar hihi så han satt länge och försökte och sen kom han på att man kan googla fram hjälpbilder =p

Sagt och gjort, han satt och hittade massa bilder men han lyckades verkligen inte att få till det hihi!
Men jag kom på den smarta idén att leta upp en beskrivning på "you tube" så att han kunde se hur man gjorde "i verklighet" och då gick det kanon för honom =)
Tur att han har en smart flickvän ;)

Cassandra hade ju sett på när pappa skulle knyta slipsknutar så hon ville såklart också prova!
Hon gick och hämtade nånting som hon hängde runt halsen och försökte få till en liten slipsknut men ja, hon lyckades inte =p sötunge♥

Nu ligger båda barnen och sover och gubben ser på film, jag ska nog ta och hoppa ner i sängen...
God natt på er!

Till er som har svårt att få till en slipsknut...
Lycka till! ;)

//Livets Diamanter

15:e December inlägg 2

Som ni vet så skulle en chokladpralin ur Aladdin asken för att sedan bytas ut år 2010.

För er som inte redan vet resultatet så kommer det här.....

......Ägglikören!

Svenskarnas absoluta favorit var ingen mindre än.....

......Trillingnöten!

Min favorit är helt klart Pärlnougaten =)

Ägglikören kommer att bytas ut mot en gammal favorit från 1939, vilken får vi veta år 2010.


15:e December

Idag är jag trött och förkyld, orkar inte skriva nånting just nu men jag kanske tittar in och skriver nånting sen eller snart, man vet aldrig ;)

Kram på er!

14:e December inlägg 2

Dagen har rusat förbi med racerfart idag, det verkar som de senaste veckor bara sprungit förbi...

Nu har vi precis stoppat i oss lite mat, fick bli hamburgare med bröd och pommes idag.
Cassandra var väldigt trött så hon fick lägga sig för natten efter maten och Martin ligger just nu i våran säng och ser på.......Ja ni gissa rätt! Ice age =)


Gubben gick precis ut för att jobba igen så lite smått ensamt är det men det går bra det med ;)
Vi har fått lite mer snö idag med, det gillar vi!
Hoppas bara att det blir så pass att man kan köra pulka och grejer för det kommer barnen att älska!

//Livets Diamanter

14:e December

Måndag igen, tio dagar kvar till jul.... 10 dagar kvar till JUL!

Ja nu närmar det sig jul mer och mer, lite konstigt känns det allt.
Har inte riktigt hittat julkänslan, den fanns där ett tag men den lixom blåste bort..
Men jag hittar den nog igen när jag sätter igång med att rulla köttbullar och gör julgodis nästa vecka och inte minst när granen ska kläs, så jag kommer nog hamna i julstämning snart ;)

Måndagen började som alla andra dagar, ja att man vaknar ;)
Jag vaknade av väckarklockan vid 6.30 men somnade om så fort gubben hade stängt av den och så vaknade jag och tänkte, "vad lustigt, borde inte väckarklockan ha ringt igen" men jag lade mig ner och försökte vakna till lite och då slog det mig att jag kanske skulle kolla på klockan så jag gjorde det och den var då 6.55 så då blev det lite bråttom eftersom att barnen skulle vara på dagis vid 7.20.

Det visade sig att gubben hade stängt av väckarklockan helt när han tryckte av signalen så det var därför vi försov oss lite grann men det funkade det med, blev inte alls så stressigt som jag trodde att det skulle bli som tur var.

När vi hade lämnat barnen på dagis så bäddade jag och gubben ner oss i sängen en stund för att vila lite och vips så hade vi somnat för efter ca 1h så väcktes jag av att det knackade på dörren så jag flög upp ur sängen och gick för att öppna dörren och där stod Linus (en som arbetar här på gården) och frågade vart gubben var och om han var vaken...

Jag kände mig lite smått förvirrad, antagligen hade jag inte vaknat ordentligt hehe så jag gick in till vårt rum för att se om gubben var kvar där för jag trodde nämligen att han hade gått ut för länge sedan!
Men han låg iallafall i sängen så jag körde upp honom så att han kunde ge sig ut för att jobba ;)
Så idag blev han 1h sen till jobbet men det brukar hända väldigt sällan så det gjorde nog inget.

När gubben hade gått ut så började jag med städningen, kan lova att det var inte kul alls!
Eftersom att vi inte varit hemma så mycket i helgen så har vi heller inte städat nånting alls...
Barnen hinner ju stöka ner en massa på den lilla tid man spenderat här hemma i helgen plus all disk efter varje måltid vi ätit som har blivit stående så jag kan säga att det var en hel del att ta tag i!

Men jag blev klar med allt så det känns superskönt!
Nu har jag hela dagen på mig att lata till klockan 15.30 ungefär så det känns bra...nja inte jättebra kanske men lite smått skönt fast tråkigt samtidigt, men jag har lite annat som jag ska göra idag med så det finns ingen brist på saker att göra just nu iallafall som tur är.

Känner mig lite smått seg idag....

//Livets Diamanter


13:e December

Nu ska vi se om jag minns denna helg...

Fredagen hade vi mys-kväll med Sara, Daniel och lilla Izabel, vi måste ha varit väldigt tråkiga för Izabel sov sig igenom hela långa kvällen =p
Iallafall så såg vi på Idolfinalen och drack kaffe och åt gott, ja en redig "gamlingkväll" hihi men det var en bra kväll =)

Lördagen spenderade vi i Fårhult hos min farmor och farfar och om jag inte minns fel nu så har jag redan skrivit om gårdagen?
Ja, det har jag nog gjort... *Glömsk*

Vår söndag började bra, den började med en sovmorgon!
Barnen vaknade vid 8.30 så det var skönt att få lite extra sömn.
När vi hade hämtat upp barnen så laddade vi med en film....gissa vilken?! Jo, gissa nu!.....ICE AGE! =p
Efter en liten stund när alla hade vaknat till liv ordentligt så blev det frukost....eller ja, gubben och barnen fick sin frukost....min frukost uteblev idag =/

Det började med att jag fixade med barnens frukost och gubben fixade sin och satte sig och åt den.
När jag hade fixat Martins frukost så fixade jag Cassandras och sen min...Bara det att när jag skulle sätta mig och äta min frukost så hade båda barnen ätit upp sin frukost så Cassandra slet i mina kläder och gnällde så jag fick sätta henne i mitt knä och när jag skulle dricka mitt vatten så slår Cassandra till glaset så det smäller till i min tand och ont gjorde det, trodde den skulle spricka men som tur var gjorde den inte det!
Sen när jag skulle äta med gaffeln (åt tacos rester till frukost) så slog hon till den så den for ner i halsen på mig och sen kom Martin och pillade med händerna i min mat så jag fick försöka hålla bort honom samtidigt som jag skulle hålla Cassandras händer borta plus försöka få i mig min frukost, efter en liten stund så gick Martin och satte sig hos sin far men Cassandra fortsatte motarbeta mig så jag fick helt enkelt ge upp min frukost...

Efter en stund så bestämde vi att vi skulle åka till min mor och fira lillasyster som fyller 16år idag, GRATTIS LILLASESTER!♥
Så vi hade en trevlig dag där och min morfar och morbror var där med så det var kul =)

Nu på kvällen har vi ätit mat och försökt att få upp värmen i huset, var skapligt kallt när vi kom hem idag!
Nu ligger båda barnen i sina sängar och sover♥

//Livets Diamanter


12:e December

Idag har vi mest tagit det lugnt.
Vi åkte ut en sväng till Fårhult för att hälsa på min farmor och farfar och det var jätte härligt att få träffa dom igen!
Vi blev bjudna på kaffe och barnen smälde i sig kakor och lussebullar ;)
Martin blev lite åksjuk påvägen dit så han kräktes när vi klev ur bilen, som tur var så var jag snabb och kunde hålla honom så att han inte spydde på sina kläder.

Påvägen hem stannade vi i Överum och handlade lite tacos och sånt till kvällen och hyrde även två filmer så ikväll blir det mys♥

Hoppas ni har det bra där ute!
Imorgon är det lucia och lillasyster fyller 16år, Grattis i förskott skitunge!♥

//Livets Diamanter

11:e December

Jag tänkte att jag skulle passa på att blogga lite nu när Sanda sover.

Morgonen har varit kanon!
Cassandra vaknade 8.10 så det blev en härlig sovmorgon idag, jag gick upp och fixade barnen och sen mös vi ner oss i sängen och gubben drog igång Ace age 3 som går varm så fort Martin är hemma, han Älskar filmen och kan se på den om och om igen hihi..

När gubben hade gått ut för att jobba så fixade jag frukost på sängen till barnen och mig, det var jätte mysigt♥
Efter frukosten vräkte vi ut oss i sängen och fortsatte se på filmen och så lade sig en mysunge på varje arm så dom var riktigt mys sugna idag♥

Efter att vi sett på filmen så ville barnen sätta sig i soffan och se på barnkanalen så det gjorde vi såklart, skönt för dom att få vara hemma och varva ner och bara lata sig när dom har haft en fullspäckad vecka på dagis så dom är nog nöjda med att lata idag, det verkar som det iallafall, annars brukar det vara turbofart på Cassandra varje morgon men idag har hon varit alldeles lugn och mysig och nu ligger hon och sover.

Martin sitter och äter yoghurt och kärleksmums, ja jag vet att det är en "dålig" mellis men han ville verkligen ha det och blinkade med sina hundvalpsögon så vem kan motstå det? och till mitt försvar så är det faktiskt fredag idag och snart är det julafton så då tycker jag att man får gotta sig så mycket man vill, eller hur? =)

Världens bästa mamma kan väl inte låta bli att ge sin son kärleksmums och yoghurt när han väldigt gärna vill ha det?
Det är trots allt snart jul och det ÄR fredag ;)
//Livets Diamanter

10:e December

Hej på er!

Denna dag började med att vi fixade barnen och körde dom till dagis,
väl på dagis så gick Cassandra direkt till sin inskolningsfröken och när hon lyfte upp Cassandra så vinkade Cassandra till oss och gav oss ett sött léende, så man kan säga att hon trivs riktigt bra på dagis nu!

När vi kom hem så slängde jag mig i sängen en liten stund, hade sovt lite dåligt under natten eftersom Martin har vaknat och haft hosta så jag fick tillslut hämta in honom till oss och du slutade han hosta så det är nånting i barnens rum som inte är som det ska men kan inte komma på vad!!

När jag hade kvicknat till lite så började jag städa och när jag skulle dammsuga köket så ser jag nått grått som ligger på golvet och när jag tittar lite närmare vad ligger då på köksgolvet?......EN DÖD MUS!! Fy fan så äckligt! Vägrade att ta i den så jag ringde till gubben och sa att han fick ta hand om den och då sa han "Ta en stekspade och plocka upp den med så kan du slänga ut den"
Va fan En stekspade!?`
Nej aldrig!
Så jag sa "Då får vi fan slänga stekspaden sen!"
Gubben sa "Varför då? Det är väl bara att diska den?"
Det hela slutade med att gubben kom hem och slängde undan musen....ja, utan stekspade =p

Sen frågade han om jag kunde följa med ut och jobba lite för alla arbetare hade svikit idag så det var bara gubben och chefen så det var klart jag följde med och hjälpte till ;)
Var lite kallt och blött för det regnade men det gick det med, fick ganska mycket gjort tycker jag.
Nu ska vi snart hämta hem busungarna♥

Ha det fint!
//Livets Diamanter

9:e December

Idag vaknade jag av att Cassandra ropade lite från rummet men efter bara en liten stund så somnade om och då var klockan 6.10 så jag tänkte att jag skulle hålla mig vaken eftersom att vi ändå skulle ge oss upp strax.

Jag somnade tydligen om och vaknade av att Martin ropade på mig vid 7.10 så jag gick upp och hämtade både honom och Cassandra, man märkte med en gång att Martin var frisk idag och var busig och pigg som han brukar vara så då skulle han självklart få åka till dagis eftersom att han tycker så bra om att vara där.

Klockan var då 7.20 och han skulle vara på dagis 7.30, helst lite innan eftersom att dom äter frukost då.
Så det blev lite bråttom där en stund på morgonen men dom kom iallafall iväg och som tur var så hade barnen på dagis inte börjat med frukosten än så det gjorde ju inget att Martin kom lite sent.

Cassandra har ju sin lediga dag från dagis på onsdagar så vi har haft en mysig dag, vi har busat och krypit runt på golvet och jagat varandra vilket betyder att jag har blåmärken och ömma knän, är lite för gammal för att krypa runt på golvet ;)

Har nyss varit uppe och fikat med gubbarna (ooops, blev visst ett avbrott i skrivandet i 40min pga Sofia!) och så lade jag Cassandra vid 12.10 för hon var jätte trött!

Ne ni nu vaknar snart lillstumpan skulle jag tro♥
Ha det bra!
//Livets Diamanter

8:e December

Godmorgon!

Denna morgon började med att väckarklockan ringde vid 6.30.
Martin vaknade av att han hörde väckarklockan så han började ropa "Mamma, mamma!" så jag gick upp och hämtade honom och då kände jag att han hade feber så jag bäddade ner honom hos gubben som låg kvar i sängen.
Sen gick jag och tog upp Cassandra och bytte blöja och klädde henne för dagis.
Martin fick bli hemma med mamma idag♥

På morgonen ville Martin se på Ice age så han fick se på filmen på tv:n i vårt rum, så vi låg nerbäddade under täcken och mös och såg på Ice age så vi hade det super mysigt!
Efter ca 45min så började Martin bli lite hungrig så jag fixade frukost på sängen och det tyckte han var mysigt.
Sen såg vi klart på filmen.

Nu har han piggnat till lite smått och har suttit och ritat en stund, nu ska jag mysa med skrutteplutt och se på barnprogram♥


Nu ska jag mysa med min lilla sjukling,
hoppas att febern ger med sig snart så han kan bli pigg och busig igen!
//Livets Diamanter

<3

VILL HAAAA!♥
http://www.melba.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_flash.tpl&product_id=2035&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=68

7:e December

Denna dag har mest bestått av städning.
Passade på att ta en dusch med nu när båda barnen är på dagis.
Ska hämta barnen lite tidigare än vanligt idag, 14.20 ungefär för vi ska till bvc med Martin och kolla upp hans vikt så att han har gått upp som han ska, han har ju haft lite problem med att gå upp i vikt förut men nu tror jag att han går upp som han ska, lillasyster har iallafall inga problem med att gå upp i vikt så hon behöver inte gå på kontroller så ofta längre ;)

//Livets Diamanter


6:e December

Gårdagen gick fruktansvärt fort!
Vet inte vart lördagen tog vägen.

På kvällen runt 17-tiden så kom Sara, Daniel och lilla Izabel.
Vi åt pannkakor och drack julmust :)
En stund efter maten så gick gubbarna ut för att jobba lite så vi tjejer stannade inne och såg på tv med barnen, eller Cassandra sov och Martin såg på.....ICE AGE! Tror vi fick se den filmen 5ggr igår hehe...

Sen blev det även lite vin och glögg, fast gubbarna höll sig till whiskey och glögg :p
Och så åt vi pepparkakor och choklad, mums mums!
Och så hade jag sönder ett vinglas.... hmm, jag som aldrig någonsin har sönder glas haha!
Men det blev en jättetrevlig kväll iallafall och jag hoppas att vi gör om det snart igen, fast vi kanske ska spara oss till nyår och släppa loss ordentligt då? ;)


Idag har vi latat och varit ute och kollat på när gubbarna skruvat bil.
Och Cassandra fick världens utbrott på mig idag..... Jag höll i lilla Izabel och så skulle jag mata henne och då tittade Cassandra argt på mig och sen blev hon illröd i ansiktet och sen forsade tårarna och hon skrek för fulla muggar!
Sen klättrade hon upp på mig så jag fick lämna tillbaka Izabel till sin mor så jag kunde trösta min lilla skrutta♥
Cassandra var nog lite rädd att jag skulle behålla Izabel för alltid hihi.

Vi har sett på film idag med, "2012".
Ska se "Flickan som lekte med elden" ikväll sen när Martin somnat, Cassandra sover redan.
Får se om man lyckas hålla sig vaken bara ;)

//Livets Diamanter


4:e December

Idag har vi hittat på massor jag och barnen, har inte varit en lugn stund någon gång känns det som men det gör inget för vi har haft jättekul och mysigt!♥

Dagen började med att Cassandra vaknade vid 6.30 så jag hämtade henne, bytte blöja och sen fick hon ligga och mysa med oss i sängen men som vanligt på mornarna så var hon jätte super pigg så hon kröp iväg och hittade på bus som vanligt :)

Vid 8.00 gick vi upp för dagen, gubben gick ut för att jobba och jag o Cassandra åt frukost och såg på barnprogram.
Runt 8.30 vaknade Martin, han gick direkt fram till mig och drog mig i handen och gick mot köket så jag tänkte att han vill nog ha frukost med en gång idag, annars brukar han vilja vakna till och äta frukost efter ca 40min...

Väl i köket så drog han fram en stol till bänken, klättrade upp på stolen och sa "Tack tack mamma!?"
Då pekade han på sin chokladkalender hihi, så han ville öppna dagens lucka och ta sin chokladbit och jag är ju världens snällaste mamma *blinkblink* så självklart fick han öppna dagens lucka innan frukosten....NEJ! det fick han faktiskt inte =p

Jag gjorde frukost åt honom och sa "när du har ätit upp din frukost så får du öppna kalendern".
Han åt sin frukost så han fick öppna sin kalender och var överlycklig! Cassandra fick självklart öppna sin med men hon hade 4st luckor att öppna eftersom att hon inte ens hade börjat öppna någon lucka än så det tyckte Martin var lite jobbigt att se på när hon fick så många chokladbitar men vet ni vad....det låg 2st chokladbitar i dagens lucka på Martins kalender så där kan vi snacka tur för honom ;)
Iallafall senare under dagen hittade jag en gömd halv macka i hallen...hmm...någon som inte åt sin frukost utan gömde den för att få sin chokladbit? Skitunge! ♥♥

Efter frukosten och kalenderöppning så klädde jag på barnen och så gick vi ut några timmar och hade det bra men det var lite kallt brrr, skönt är det att Cassandra går själv ute nu, hon är jätte duktig!! ♥♥
Snart behövs ingen vagn mer ;)

När vi var ute så tittade vi på kossorna för dom är intressanta tycker barnen!
Martin fick se en kossa som en annan kossa hade bajsat på huvudet och det var riktigt roligt tyckte han!
Han ropade "mamma, mamma, bajs! bajs!" och pekade på kossan och gapgarvade :)

Sen efter en stund så hittade vi gubben och han höll på att fodra djuren med traktorn så självklart ville Martin åka med!
Martin hoppade upp i traktorn och satte sig på "sin" plats direkt och idag blev Cassandra avundsjuk och ville också åka traktor med pappa så det slutade med att hela familjen satt i traktorn :)
Efter att vi åkt lite traktor och busat och sett på djuren så gick vi hemmåt och då ville Martin gunga så det fick han självklart göra men sen efter en stund så ville Cassandra gå in så det gjorde vi med lite protester från Martin.

När vi kom in och jag hade klätt av barnen så försvann dom båda två direkt, då hade Martin gått in och bäddat ner sig i sin säng och Cassandra satt neranför sin säng så jag bäddade ner henne med så dom låg i varsin säng och mös i ca 15min utan att sova så dom var jätte duktiga!

Medans dom låg och vilade så städade jag av lite här hemma och började fixa lunchen till gubbarna.
Dom skulle lunscha här hos oss idag eftersom att chefen är på semester.
Jag fixade grillad korv och kokt korv med bröd till dom och julmust så det var dom glada för :)
Till efterrätt fick dom kaffe, peppaekakor och chokladpraliner, snäll jag är va? :)

När dom hade ätit och gått ut så lade jag ut täcken och kuddar på hela vardagsrums golvet och bäddade ner mig och barnen där eftersom att dom fortfarande var slöa efter lunchen så vi läste lite böcker och hade det jätte mysigt!

Sen bestämde vi oss för att gå ut så vi var ute och hade jättekul tills Martin helt plötsligt började strunta i allt jag sa och bara trotsade så till slut fick vi gå in :/
Men vi hade det mysigt inne och busade en massa <3

Sen kom gubben in och så fick han passa på att mysa lite med barnen innan dom skulle sova och sen när Cassandra sov så åt vi tacos.
Efter maten så gick gubben ut för att jobba igen.
Nu sover Martin-plutt med♥

Hoppas ni får en bra kväll!

Var är snön?!

//Livets Diamanter

3:e December

Idag har vi varit i Västervik och julshoppat.
Vi kom iväg mycket senare än beräknat men så brukar det ju vara, vi hann iaf med allt innan 15.00 men det var för att pengarna tog slut hehe...

Vi handlade mat för en månad och så köpte vi julklappar och lite smått och gott till våran glögg-kväll som vi ska ha på lördag <3
Köpte varsin chokladkalender till barnen med vilket var väldigt populärt! =)

Vi köpte en ny kudde till Martin med så att han ska slippa sin "äckelkudde" som han varit jätte fäst vid sedan han var bebis.
Det började med att jag försökte ge honom den nya kudden men självklart sa han NEJ! ordentligt och gick och hämtade sin kudde...
Då tog jag hans kudde och klippte bort det översta lagret på den som han skulle få ha som snuttefilt och jag kan säga att han sneglade lustigt och frågande på mig =)

Sen sa jag att "nu får du ha din nya kudde för den här ska bort" så han tog tygbiten och gosade massor med den, sen tog gubben Martins "äckelkudde" och gick ut till eldkaminen och så sa vi till Martin att han skulle pussa och krama hej-då på kudden så han gjorde det och så......eldade vi upp den.....
Lite drastiskt va? =p

Jag trodde att det skulle bli stora protester men han ville till och med elda upp snuttefilts biten!!
Nu verkar det iallafall som om han accepterat den nya kudden men vi får väl se frammåt läggdags sen ;)
Håll tummarna!

Nu har vi nyss ätit tacos och jag o Martin har sett på Tarzan, Cassandra sover och gubben jobbar.
Nu ska jag mysa med Martin-bus♥

//Livets Diamanter

mysdag

Efter att jag skrev senast så har vi hunnit med en hel del.
När Cassandra hade vaknat så fick hon lite mat och sen gick vi ut en sväng, gick upp till gubbarna och kollade läget och såg på när dom lade tak och Cassandra var jätte "pappig" hon ville gosa med pappa hela tiden♥
Cassandra tyckte att det var jätte skoj att vandra runt uppe på bygget och titta på, ja hon har lärt sig att gå med skor nu med! Helt själv utan som helst hjälp, hon är sååå duktig min lilla tjej!

När vi kom hem så kollade jag på klockan och då hade vi varit ute i kylan i 2h så jag förstod då varför Cassandra började bli lite gnällig mot slutet, hon hade ju gått omkring nästan hela tiden själv också så hon var lite trötter i benen :)

När vi klätt av oss ytterkläderna så gick vi och mös i sängen en liten stund, sen blev Cassandra jätte pigg och glad så då fick jag krypa runt på golvet med henne, vilken syn va? =p
Sen läste vi lite böcker och mös i soffan, hon har varit lite trött idag så det har varit en mysdag med andra ord.

När gubben hade hämtat Martin på dagis så hade dom med sig pizza hem fast jag åt kebabrulle.
Cassandra var så trött så hon åt gröt och lade sig strax innan vi åt.
Nu är vi mätta och belåtna och jag har hunnit duscha och nu är gubben ute och jobbar igen så nu är det bara jag och Martin här hemma♥

Imorgon bär det av på julshopping men vi har valt att julshoppa i Västervik istället för Norrköping av ekonomiska skäl så jag hoppas att vi hittar mycket skoj där! =)

Ha en fortsatt bra kväll nu!
//Livets Diamanter

Lite slö

Jag var visst lite trött idag ändå...
Cassandra blev jätte trött runt 9.30 så hon kröp upp hos mig i soffan och så tittade hon på mig och log stort och så lade hon sin näsa mot min kind och somnade, så mysigt! ♥

Så efter en liten stund så bar jag in henne till hennes säng och bäddade om henne.
Sen gick jag och lade mig i soffan och vips så somnade jag och vaknade efter 40min och nu sitter jag här och hostar...
När jag somnade så var det alldeles grått och molnigt ute och när jag vaknade så var det klarblå himmel och strålande sol, dock är det fortfarande många minusgrader så nu hoppas jag på lite snö snart ;)

Ne nu ska jag försöka kvickna till lite!
Undrar fortfarande hur jag kan ha träningsvärk i benen idag!?
Låg ju på soffan och var sjuk hela dagen igår!! Hmm....

//Livets Diamanter

Jag vill!

Förresten, jag vill baka julgooodis och äta pepparkaksdeg!!


Och vet ni vad?!
Jag vill bygga ett pepparkakshus med!!

2:a December

Idag mår jag lite bättre, tror jag!
Ska inte säga för mycket för då är man väl super sjuk frammåt kvällen igen...
Men iallafall så känner jag mig bättre!

Imorse var det lite osäkert om vi skulle släppa iväg Martin till dagis eftersom att han var så förkyld igår och han snorade imorse och så verkade han slö så vi hade nästan bestämt att han skulle stanna hemma men så plötsligt blev han jättepigg och gick ut i hallen, klädde på sig, jeans (bakofram), mössa och jacka så han var bestämd att han ville till dagis idag hihi, han är så söt :)

Så Martin fick åka till dagis så dom får höra av sig om han blir hängig så vi kan hämta honom.
Jag hoppas iallafall att vi alla kan vara friska imorgon, ja för då ska jag och gubben in och julshoppa!
Man får passa på när båda barnen har "dagis-dag" så vi har ganska så mycket tid på oss, från 7.30-16.00 så vi ska nog hinna med allt som vi har planerat att hinna med ;)

Tänkte att jag ska försöka hitta julgardiner imorgon!
Hoppas man hittar några för skapligt pris..

Sen ska vi handla julklappar och mat för en månad plus julmat =p
Får se om det blir en ny gran också eller om vi behåller våran röda fina gran, den har ju varit med i 3år nu så den börjar se lite skabb ut och allt julpynt är nog också kaffeved av så det blir nog nytt där med....känns som det blir mycket pengar spenderade imorgon men det kan va kul det med....just då..... =p

Ne nu ska jag fortsätta gosa med min lilla plutta som börjar bli sömnig♥
//Livets Diamanter

Lite bilder på galningarna ;)


Barnen på varsin racerbil ;) (Ja, martin har oxo en tofs i håret, han blev avis på lillasyster som alltid får vara fin i håret).


Myspys <3


Martin som hjälper mamma att vika kläder =)


Soffan funkar utmärkt som chipsskål ;)


Martin matar lillasyster <3


en trött cassandra =)


Gammal bild på martin men den ser så myyysig ut!


Bus? Mys? Bråk? lite av allt tror jag ;)


Kramkalas <3


Cassandra <3


1:a December

Ja då var det december månad, snart julafton med andra ord --myyyys!♥

På torsdag ska vi in till Norrköping och julshoppa och det ska bli superduper kul!
Kommer inte att handla så jätte många julklappar till barnen nu utan dom ska få några stycken och sen köper vi resten på mellandagsrean tänkte vi så dom blir ju inte utan julklappar direkt ;)

Idag har det inte hänt allt för mycket, efter att vi lämnat barnen på dagis imorse så gick jag och lade mig med en gång, är sjuk, dunderförkyld...
Jag gick upp runt 11.00 och då satte jag mig i soffan och halvsov och såg på tv.
Kan säga att det kändes enormt konstigt att få vila ut sig när man är sjuk!!
Annars innan barnen började på dagis så har man fått gå upp tidigt, byta blöjor, mata, leka osv osv även att man är sjuk så det har varit jätte skönt att bara få ta det lugnt.

Gubben är ute och jobbar nu och Cassandra sover så sött så♥
Martin ligger på golvet och myser med sin kudde och ser på tv, vi har nyss suttit i soffan och myst och ätit popcorn♥

Nu ska jag bara sitta här i soffan och dega hela kvällen, får se när gubben min kommer hem.
Hoppas ni får en bra kväll!
//Livets Diamanter

RSS 2.0