varm helg!

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar (heeeela helgen!) Har haft fullt upp med annat nu när det har varit så himlans fint väder!
I fredags kom ett par kompisar hit och sov över så det blev några glas på kvällen och mycket prat och skratt!
På lördagen började vi dagen med en frukost ute i solen och redan då var det jätte varmt så efter frukosten så skulle vi åka till en sandstrand men dom hade inte öppnat den badplatsen än så vi åkte ner till Edsbruk och satte oss på bryggorna och mös, gubbarna skulle ju bada men dom ångrade sig när dom kände på vattnet =p
Sedan kom ett förslag från någon att vi skulle åka ut till en stuga som kompisarna har (jasmine och jacob) så vi bestämde oss för att höra med barnvakten om hon hade tid att ta barnen över natten (sara) och självklart kunde hon det snäll som hon är! Skönt att ha någon som gärna ställer upp när det behövs och självklart hjälper vi dom när deras bebis kommer i oktober ---myyyys!---
Vi åkte hem och packade barnens saker och våra saker för vi skulle ju sova i stugan.
Sedan åkte vi och lämnade barnen och begav oss till jasmine och jacobs lägenhet, vi packade in alla saker i våran bil eftersom att den är större så vi fick plats med allt sen åkte vi och beställde med oss pizza och sedan begav vi oss mot stugan.
Väl framme så bestämde vi oss för att inte äta vid stugan utan skulle ta med oss maten till sjön där vi skulle ut med båten och fiska så vi drog dit och satte oss på en brygga och åt, gubben matade fiskarna med lök och det gillade dom lustigt nog!
Sedan var det dags att dra ut med båten... jacob rodde fram båten till oss och jasmine o jag gick ut på bryggan för att kliva i båten och då säger gubben min som står bakom mig: Undrar vad som händer om jag gör så här! Och så kliver han med ut på bryggan och den RASAR! Jag greppar tag om jasmine i ren reflex och vi blir livrädda och tror att vi ska hamna i vattnet så vi både skriker och skrattar hysteriskt haha!
Sen kom vi iallafall i båten och vi drog ut på sjön och det var såååå varmt! Tur att gubbarna slapp ro haha, bra med motor fast det gick inte så fort men det gjorde inget för det var läskigt nog att åka med våra gubbar som gungade båten som galningar och bytte plats hela tiden så jag och jasmine hade nog med att skrika av räddsla och skälla på våra gubbar!
Nästan direkt när dom började fiska fick dom en gädda på kroken! Aaaaah dom kastade upp gäddan precis bredvid mig och jasmine så vi var ju skapligt rädda när gäddan hoppade som en galning och dom försökte döda den och den var näst intill odödlig!
Efter en timma på båten och en enorm solbränna så drog vi oss mot land för att åka vidare, vi bestämde oss för att inte stanna vid stugan utan åka tillbaka till Valdermarsvik och vara i deras lägenhet och dricka o spela kubb och sedan dra en sväng till raggarträffen och kolla läget.
Vi satt på balkongen till att börja med och bara njöt av att ta det lugnt och senare såg vi på Robinson finalen!
Sen blev det drinkar och kubb och vi hade så grymt kul och distraherade våra gubbar så att vi skulle vinna (hur vi distraherade dom säger jag inte här då jag vet att det finns känsliga som läser här) haha! vi lyckades kanon med att få dom på andra tankar så dom skulle missa hela tiden =)
Sen när det blev mörkt så vi inte såg kubben nästan så gick vi in runt 23.00 och då gjorde vi korv och tunnbröd (fyllekäk).
Sedan vid 23.30 drog vi oss mot raggarträffen vingliga som vi var!
00.10 ungefär var vi framme.
Där träffade vi lite kompisar och blev bjudna på drinkar -gottgott- sen när vi skulle hem så var vi ju skapligt fulla och hade INTE klarat av att ta oss hem så vi fick skjuts av en kompis som var där så snacka om att vi hade tur!
runt 01.30 var vi väl tbx i deras lägenhet och då blev det drinkar på nytt hehe så vi satt på deras balkong och drack o pratade fyllesnack, väldigt kul! =)
Senare bestämde vi oss för att sova och vi slocknade nog ganska snabbt =)
Så har våran helg sett ut!

                                                    SoFiA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0