Mensmonster

Dom mörka dagarna av månaden är här ännu en gång för att ta över mitt liv och kropp några dagar!
Med en värkande mage och rygg, ett kasst humör som svänger fram och tillbaka och missbruk av tabletter det är vad mensmonstrets dagar består av, ett monster som behåller ens kropp några dagar varje månad, det är inte lätt att vara tjej ibland men anledningen till att killarna slapp mens och barnafödandet är att dom Aldrig skulle klara av smärtan så vi tjejer fick det istället =p
Lite choklad och latande framför tv:n brukar bota det mesta men bäst att skippa det, man vill ju inte dra på sig några extra kilon när man försöker bli av med dom!

Igår kväll åkte vi ut till Valdermarsvik och umgicks med ett par kompisar, vi bestämde oss för att laga mat ihop och det blev färskpasta med pastasås bestående av cream fraische (hmm vet inte hur det stavas men ni fattar) med chili och paprika smak o bacon, det blev sådär supergott som det bara kan bli Mums!
Nere på affären så sålde dom lite leksaker med och vi/Martin hittade en traktor med plog så självklart köpte vi den till honom!
Jag tror att det inte bara var Martin som var intresserad av den där traktorn! Även Jacob och gubben min försökte sig på lite smått att leka med den och så skulle dom prova att plöja i sandlådan med den idag haha det började nog som ett skämt Men jag Lovar att dom kommer sitta som små barn på nytt ikväll i sandlådan och leka med traktorer!
Jasmine och Jacob kommer nämligen hit ikväll, vi ska grilla och ta några glas, hoppas bara på fint väder för just nu är det mulet och det ser ut att dyka upp regn när som helst, hoppas hoppas hoppas vi slipper!!

Nu ska jag gå och se vad barnen har för sig i hallen och så ska jag ge katterna mat och vatten, kan säga att jag är grymt trött idag, vi var uppe och storstädade huset igår kväll till 23.30, passade på när barnen sov så man kunde skura och så.

                                                             SoFiA

Arlanda? Jag?

Det värsta som finns när man sover sådär djupt och skönt är när det kommer tio flugor och landar på en som om man vore självaste Arlanda! Jag är ingen jäkla landningsbana för dom äckliga små krypen fast dom verkar tro det....
Det är så äckligt när dom försöker ta sig in i näsan eller i örat -usch!-
Kanske skulle tapetsera alla väggar i huset med flugpapper och hänga upp såna där fluggrejjer som man drar ut så dom kan hänga från taken, lite insektslampor och varför inte hela huset fullt med köttätande växter mohaha!
Sen kan dom leka landningsbana bäst dom vill odjuren!
Men sen kommer ju problemet, barnen skulle antagligen fastna i allt flugpapper och trassla in sig i dessa "taksnurrflugpapper" men då skulle jag ju Alltid veta vart dom är förstås så kanske ska köra på det iallafall? Nae, skoj åtsido =p
Blir att köpa hem 500 flaskor med RADAR för det funkar då tusan den saken är säker Men....dom lär ju bli imuna mot radar om ca en månad så då blir det att ta till mer drastiska åtgärder!
Sen har vi ju ett problem till på tal om irriterande insekter/djur, vi har miljoner fåglar här och hälften av dom bygger sina bon under våra tegelpannor på huset!
Dom skiter på Allt här hemma! Nu är det så illa att vi inte ens kan hänga tvätten på tork ute!
Dom skiter på bilen, leksakerna/lekhagen, trädgårdsmöbeln, Ja Allt!
Hur ska man göra för att bli av med dom? Några smarta tips? Eller ska jag stoppa in katterna till dom så dom kan äta upp odjuren och deras avkommor?!
Radar funkar ju tyvärr inte, har redan testat! =) 

    
                                                                SoFiA


Martin och Cassandras saga


Jag tycker om att gunga!


Man måste ut och gå med hunden också =)


Maskinerna är ett Måste när man leker i sandlådan!


Mamma, jag vill kasta sten i vattnet! =)


Snälla, bara en till?!


Sedan tog vi en promenad.


Man måste plocka blommor till mamma =)


När man inte orkar gå/springa mer så vilar man!


Sen har man nya krafter och orkar klättra upp för höga grindar!


Sen går man hem...............................


...............och somnar med en gång!


Cassandra låg hemma och mös med pappa =)


Jag blev Glad när mamma kom hem men var liiite trött =)


Jag blev glad när brorsan kom hem och bråkade med mig!


Jag är Alltid glad och nöjd!






Vi gav upp!

Ja, vi gav upp! Vi blev arga för minsta lilla och gick nästan varandra på nerverna så gubben köpte en dosa snus (2) och jag fick ett paket cigaretter!
Jag vet, skäms på¨oss som gav upp men det gick verkligen inte och jag är glad att vi verkligen försökte även att det bara funkade ca ett dygn...
Gubben börjar väl lugna sig lite men hans humör sviker lite ibland men det kommer =)
När jag tog min "första" cigarett så kände jag hur hjärtat slog frivolter och hur blodet pumpade som aldrig förr och jag fick en enorm lättnadskänsla -så skönt!-
Nu ska jag försöka att hålla ner på rökningen en aning för att göra ett försök på nytt senare att sluta!



                                                                                           SoFiA

Motion

Ja precis, motion är just vad lilla jag fått idag i stor mängd (behövligt).
Cassandra har sovt i ca 3timmar så jag passade på att ha lite skoj med Martin när det bara var vi två så vi gav oss ut med hans lilla trehjuling, först blev det ett stopp vid "dammen" (en ganska stor damm) på väg mot postlådan, först såg vi en stor svart orm (en snok) som låg och solade så vi stod och tittade på den en stund, Martin ville självklart klappa den! Men det fick han såklart Inte!
Ormen blev iallafall rädd när den efter en stund fick syn på oss eller rättare sagt kände Martins stampar i marken hehe! Den hoppade nästan ner i vattenet och sedan försvann den.
Sen började Martin kasta gräs i vattnet och då sa jag till honom att gräset är lite tråkigt att kasta för det låter inte i vattnet då =p så han fick en sten som han fick kasta och Oj vad det var skoj tyckte han!! Så han bad om fler stenar vilket han fick gång på gång och vi stod där en lång stund innan vi hamnade där vi skulle, vid postlådan, dock ingen post Tomt (skönt!)
Sedan tog vi en sväng med trehjulingen på vägen och det var ju super kul och sen vände vi och mötte gubben min och staffan (hans chef) som kom från staffans hus.
Sen följde vi med gubben och pratade o tittade lite när han jobbade sen lekte vi på gräsmattan och sen gick vi till gubben igen och tittade på när han satte upp stängsel Martin älskar att titta på/vara med när pappa jobbar!
Sedan började klockan närma sig 14.30 och då visste jag att Cassandra snart skulle vakna eftersom att hon brukar sova 3-4 timmar på dagen så vi gick in och efter ca 10min vaknade hon Tajming! Hon hade då sovt i 3 timmar.
Så nu sitter vi i soffan alla tre och myser! Sen går vi ut igen men jag tror att Martin somnar här i soffan snart =)



                                                         SoFiA

                                                

                         Martin på sin trehjuling =)


Tungt

Jag sitter framför tv:n och ser på HTG (hem till gården) lite av ett pensionär-program kanske men jag kan inte få nog av det! Cassandra sover och Martin sitter här vid bordet och äter stuvade makaroner o falukorv--Mums tycker han! Själv slängde jag i mig lite minimajs, gurka och salladsost det var super gott, ska försöka äta lite nyttigare så man kan gå ner ett par kilogram inför sommaren!
Röksuget smyger sig på med stormsteg, jätte jobbigt! men jag SKA klara det jag SKA klara det, det försöker jag intala mig hela tiden gång på gång!
Jag behöver pepp mer än nånsin!

                                                                    SoFiA

Galen!!

Ja jag blir helt j'vla galen! Vi har lixom 6 kontroller till tv:n, boxern, och dvd:n! Är det ens nödvändigt?! Varje gång jag ska byta kanal tar jag FEL kontroll eller när jag försöker byta kanal så blir allting helt fucked up! Så när jag byter kanal då så blir det "myrornaskrig" bara för att det ska va så in i h*lveta svårt/krångligt att hålla reda på vart man ska trycka! Så jag får ringa gubben varje gång jag byter kanal så att han kan förklara hur jag ska göra! Hur sjukt är inte det?! Men det är hans fel så han får skylla sig själv, det var han som envisades med att ha 500 kontroller, Men NEJ TACK det räcker med 2 eller varför inte 1?!
Som ni kanske förstår så går jag och elektronik inte alls ihop för fem öre....
Sen har vi det där med att sluta röka!
Jag har Aldrig någonsin haft så här svårt att sluta! Men nu känner jag mig helt galen, igår kväll blev det dumma kommentarer från både mig och gubben till varandra (han slutade snusa samtidigt som jag slutade röka) så vi får se hur länge det dröjer innan vi ryker ihop ordentligt....
Jag vet inte hur jag ska klara det här utan att bryta ihop totalt snart! Men jag ska klara det så vi kan spara ihop mer pengar till Riga resan!



                                                                    SoFiA

Sötooo

Trodde att det skulle bli åska och regn med tanke på alla mörka moln och att det var så kvavt ute men vi fick bara lite regn, men till natten ska det tydligen bli regn och åska + att det ska åska och regna hela långa dagen imorgon--hoppas vi slipper!
Tog en promenad med barnen förut, först tittade vi på när gubben tankade bobcaten sedan när han flyttade grävaren och det uppskattas av barnen vill jag lova inte allra minst av Cassandra faktiskt! Kanske blir en liten maskintjej av henne? =)
Sedan gick vi ut en sväng på vägen och Martin gick och plockade blommor till oss <3
Sedan bara skulle han dra vagnen och självklart fick han göra det så han körde Cassandra i syskonvagnen alldeles själv (mestadels iallafall) hela vägen hem och när vi var hemma så fortsatte han att köra runt som en liten galning med henne, mysigt när dom busar ihop <3

Nu har jag matat Cassandra och lagt henne för natten, Martin står i fönstret i hallen och kikar på allt, han är såååå nyfiken!
Gubben fick springa ut då han trodde att djuren gått ut (som vanligt hehe) så jag hoppas han kommer hem snart!
Jag är så grymt Godissugen! Slutade röka från och med idag så det är väl därför, det är jätte jobbigt att vara så himla röksugen så man blir jätte godissugen på sammagång!
Önska mig ett Lycka till! Kan behöva lite pepp! =)



                                                       SoFiA

Vår ena kissekatt =p

Bilder här hemma

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på hur det ser ut här hemma =)

Vårt för tillfället lilla hus.
Plattorna som legat under marken i ca 30år!
Utsikten till höger om huset.
Framför huset.
Grannhuset
ladugården/ladugårdsplanen.
Utsikt 2 från huset.
Barnens lekhage.
Sandlådan =)
Martins trehjuling.
Solnedgång hemma, till höger om huset.

Så ser det alltså ut hemma hoss oss:



                       

                                                                 SoFiA

Bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från igår när vi var ute hela dagen i sommar värmen.

sanda med kissen eddie =)

                                        

På första bilden ligger Cassandra och myser med kissen Eddie innan vi gick ut.
Sedan kom vi ut, Cassandra gillar inte riktigt den dumma solen som hela tiden lyser henne i ögonen som ni ser på alla bilder med henne =)
Martin lekte i sin lekhage en stund men som ni ser på bild nr3 så hade han efter en stund tröttnat och ville leka utanför!
På bild nr4 var han och busade med lillasyster och på bild 5 kontrollerade han traktorn innan han gav sig ut på en åktur (duktig kille jag har).
Sen som ni ser på den stora bilden med Martin så tycker han det är väldigt kul att rymma från mamma!!!!
Sen har vi Cassandra som låg och mös på filten på gräsmattan hela dagen, hon gillade inte värmen så värst och svettades som en liten gris hihi dock vägrar hon att ha mössa eller annat solskydd på huvudet så vi fick gå in ibland så hon inte skulle få solsting eller liknande.
Sen har vi då Martin igen som Älskar att leka i bilen när han är ute, då känner han sig stor och stolt =)
Nu ska vi snart gå ut igen, väntar på att Martin ska vakna, han var ute med oss till 23.00 igår kväll och det var super mysigt! Sen höll han på att somna i min famn <3
Cassandra lade sig vid 19.00 igår för hon var sådär super tröttis!
Gubben och Martin åkte runt 19.30 och hämtade en maskin hos gubbens far och så var dom hemma runt 21.00 sedan skulle vi sitta ute och mysa o busa men då fick vi se att tjurarna hade gått ut så då fick gubben och gänget här på gården fixa det....
Martin och jag tittade på och busade Massor!
sedan runt 22.00 var dom klara och då äntligen fick vi mysa o ta det lugnt en timme sedan somnade Martin och jag duschade sen blev det sängen runt 23.40.


                                                                   SoFiA

25:e Maj

Idag den 25:e Maj är det internationella dagen för försvunna barn, tänd ett ljus i ditt fönster kl:21.00 ikväll om du vill hedra minnet av alla försvunna barn och låt ljuset brinna en timme, ljuset ska lysa ut mot gatan!

                                                      SoFiA

Olycka

Hände en liten olycka förut, Cassandra satt i soffan och jag skulle gå ut och röka, när jag sitter där ute hör jag helt plötsligt en smäll och kort efteråt en storgråtande Cassandra!
Hon var inte ensam inne bara så ni vet! Gubben min satt i soffan och tittade på tv och Martin satt och åt...
Gubben trodde att hon satt i lära-gå-stolen så det var därför han inte märkte av att hon satt i soffan och så var han som vanligt som fastklistrad i tv:n men det var helt klart mitt fel som inte sa till att hon satt där, det var dumt gjort av mig men jag tog lixom förgivet att han såg att hon satt där i soffan med.
När jag kom in så grät hon fortfarande men så fort den lilla mammagrisen kom till mig så vart hon helt lugn och avkopplad och snyftade bara lite grann <3
Hon skadade sig inte som tur var utan hon blev bara rädd, hon landade tydligen på rumpan på golvet och sedan föll hon bakåt så det var inte så att hon drutta med huvudet i golvet utan som tur var landade hon så bra som det bara var möjligt.
Framöver ska jag se till att hon sitter på ett mer säkert sätt eller tala om för min gubbe att han ska hålla ett extra öga på henne.

                                                      världens underbaraste dotter <3

<3


Jag ÄLSKAR min gubbe <3

Martin och Cassandra
Och våra underbara barn <3

Nej f*n!

Jag höll nyss på att sätta eld på huset!
Kände att det hade luktat konstigt ett bra tag, brännt och starkt...
Kom då på att: OJ! Jag satte några Hot dogs i kastrullen på kokning till Martin som han skulle få och så skulle jag bara blogga under tiden dom blev klara och så fastnade jag i massa andra bloggar....
Luktade bara värre och värre och jag kunde verkligen inte begripa vad det var först!
Det började ryka i hela huset då jag kom på att jag fixade lunchs åt Martin!
När jag sedan sprang ut i köket så möttes jag av en kraftig rök som varken gick att se igenom eller andas i!
Jag tittade ner i kastrullen och där möttes jag av en syn av svarta korvar och ett kolsvart tjockt lager av nånting i botten på kastrullen!
Hmm vad man kan glömma lätt!



                                                           SoFiA

Sommarvärme<3

Ja idag är det SommarVärme av allra högsta grad!
Solen skiner, himlen är klarblå, fåglarna kvittrar och värmen stiger som ånga ur marken, det kallar jag sommarvärme!
Denna värme är efterlängtad men nu när den väl är här så kan man inte låta bli att klaga lite på att det är alldeles för varmt!
För vilket väder vi än har eller hur bra vi än har det så Klagar vi, Varför? Jo vi människor är som gjorda för att klaga!
Vi klagar om det är för varmt, för kallt, blåser för mycket, regnar för mycket, regnar för lite, för torrt, för blött, för soligt, för molnligt osv, är vi aldrig nöjda?!

Jag är nöjd med värmen om jag slipper vara ute för länge =p
Jag klarar inte av när solen steker som en ugn och värmen kan väldigt lätt framkalla mitt dåliga humör! Det blir också extra varmt när solen steker på som allra värst och man måste jaga efter Martin som springer all världens väg över ladugårdsplanen och samtidigt ha en Tung Cassandra på ena armen samtidigt som man springer efter honom, Cassandra väger nu ungefär lika mycket som sin storebror som är 1år och 9månader, hon är 7månader!

Men det var skönt att vara ute och leka lite trots allt springande, Martin körde sin trehjuling och upprepade gång på gång: köra köra köra! =)
Cassandra låg på en filt på gräsmattan och övade på att krypa <3

kissen

Igår kom våran katt Eddie tillbaka efter att ha varit försvunnen i ca 3 veckor! Han var jätte hungrig och jamade och kelade som aldrig förr!

Igår hade vi barnledigt till kl 18.00, dom åkte till barnvakten vid 10.00 tiden på lördags förmiddagen och stannade till söndag kvällen.
Jag och gubben hade inte en aning om vad vi skulle hitta på utan barnen men det var skönt att ha lite tid för oss själva.
Vi åkte en sväng med bilen och köpte trisslotter och sedan varsin glass i solen Mums!
Sen åkte vi hem och mös i solen på en filt på gräsmattan <3
Sen begav vi oss till Charlotte och Mathias på en kopp kaffe, blev mycket prat och grabbarna gick och tittade på en motorcykel (inte så intressant tyckte vi) så under tiden dom tittade på den så satte vi oss på balkongen och rökte och pratade om allt =)
Satt även och tittade på två ekorrar som hoppade runt där precis utanför, mysigt!

Sedan drog klockan iväg snabbare än snabbast och det var dags att ge oss iväg och hämta våra små älsklingar som vi saknat som tokar!

När vi kom till barnvakten (Daniel och Sara) så blev vi bjudna på middag och det blev makaronipudding Mycket gott!
Vi mös med barnen och det var såååå härligt att få pussa och krama på dom igen! <3
Sedan blev det en lång promenad på en skogsväg sedan över ett stort gärde och sen ut på en väg igen, vi gick och tittade på ett hus som dom håller på att göra iordning Jätte fint! Sen bar det av hem till Daniel och Sara igen, vi packade in allt i bilen och sedan begav vi oss hem. Klockan hade då hunnit bli 22.00.

Väl hemma så blev det åter mys med barnen såklart men Martin var så trött så vi fick lägga honom och han somnade på en gång, Cassandra var pigg och glad och åt kvälls gröten och sedan satt hon uppe en stund till men när gubben min lade henne så somnade även hon med en gång!

Jag gick ut och tog en rök paus och fotade solnedgången, eller ja, slutet på solnedgången eftersom att det var så sent.
Sedan gick jag in och fixade tvätten och vattnade mina stackars halvdöda blommor!
Sen blev det pang i säng!
Gubben satt uppe Jätte sent, tokgubbe =p
Bara jag som är slöis!



                                                       SoFiA

Bröllopet-23:e Maj-09



I lördags 23:e maj hade min kusin David äran att gifta sig med sin Anna.
Dom gifte sig i Farsbo missionshus.
På följande sätt var bröllopet upplagt:

Ingångsmusik----Bröllopsmarsch ur En midsommarnattsdröm
Solosång----Nothing´s gonna change my love for you
Ingångsord och bön
Unison sång----En vänlig grönskas rika dräkt

Ord om äktenskapet
Bibelläsning

Solosång----Aldrig ska jag sluta älska dig
Vigselakt
Vigseltal

Unison sång----Jag vill ge dig o Herre min lovsång
Utgångsmusik----Brudmarsch från Delsbo trad

Själva bröllopet var väldigt fint och brudparet var jätte fina!
När Anna skulle läsa sina löften så grät hon så mycket att hon knappt fick fram ett ord, det var gulligt!
När de sedan kom ut så brast dom båda i gråt av lycka <3

Väl ute så blev det fotografering av brudparet och alla blåste såpbubblor på dom, fint!
Efter alla gratulationer och fotografering så bar det av på efterfest ca 2mil därifrån.

Väl framme vid efterfesten så väntade vi in brudparet och när de anlände så fick dom ett varmt mottagande och ännu en gång blev det fotografering.

Sedan bar det av in och där började det serveras mat.
Kvällens meny såg ut på följande vis:

Förrätt: Lufttorkad parmaskinka med melonsalsa soltorkade tomater och pinjevinaigrette.

Varmrätt: Helstekt fläskfilé med smörfrästa grönsaker, champinjonsås och stekt klyftpotatis.

Efterrätt: Julseryds ostkaka med sylt, grädde och glass.

Sedan senare blev det kaffe och bröllopstårta.



Under kvällens gång blev det även sång, dans och tal och lite fotovisningar.
På borden fanns även små ringklockor som vi först inte fattade vad dom var till för men det upptäckte vi ganska snart, dom var förstås till att plinga på och varje gång det plingades i dessa så skulle brudparet kyssas--klyftigt =)

Vi blev så mätta av kvällens all mat så vi skippade ostkakan och även bröllopstårtan, det gick lixom inte att få plats för dessa rätter!

Senare på kvällen dukades det fram massa massa Godis på borden, Mumsigt för en godisgris som jag! Mumsade på ganska ordentligt vill jag lova!

Kvällen bestod även av en lite annorlunda tipspromenad och roliga lekar!

På natten när vi satt i bilen påväg mot en efterlängtad säng så åkte lillebror med oss och det drogs på Ronny och ragge på högsta dunk och det blev allsång så det dånade i bilen, mycket skoj!

På natten när jag Äntligen fick ta av mig mina "finskor" så var mina stackars fötter alldeles röda och svullna och dom gjorde enormt ont! det sved och värkte så jag kunde knappt gå----usch! (Jag hade faktiskt tänkt på att tejpa fötterna men det hjälpte inte!)

Jag vill avsluta detta inlägg med ett STORT grattis till Anna och David och jag hoppas dom kommer att leva lyckliga i alla sina dagar precis som i en saga! <3


Sitter i bilen och fotar hehePå vägen när vi åkte till bröllopet.
kossor på vägen dit =)
Utsikten från där efterfesten hölls
Från vänster: Tobbe-storebror, Tommy-lillebror, Pappa.
Här har vi Gubben min till vänster, storebror och lillasyster på bilen =)
Här har vi då Jag och Gubben <3
Här har vi brudparet mitt i en lek (hon har en lego grej som de har satt ihop och han har bara nedplockat lego, hon ska förklara för honom hur han ska sätta ihop det så de får identiska "legobygnader" Dom lyckades!

senare

Hoppar in och skriver ett inlägg lite senare för nu bär det av till ett par kompisar och sen hämta barnen, kommer att lägga upp lite bilder från gårdagens bröllop och skriva om hur det var!

                                                    SoFiA


Bröllop idag

Ja, idag bär det av på bröllop då min kusin har äran att gifta sig.
Barnens barnvakt kommer om ca 20min och hämtar dom och sedan är det dags att fixa sig. Duscha, torka håret, sminkning, frisyr, påklädnad, och nagellack =) Ska ha en kort lila klänning utan axelband med paljettmönster på och svarta leggings till, frisyren blir nog en "rosettfrisyr" då man sätter upp håret så det ser ut som en rosett men vi får se, har inte riktigt bestämt mig än!
Nu ska jag se till att allt är fixat till barnen innan barnvakten kommer!
Hoppas ni får en jätte trevlig dag!



                                                                SoFiA

kolla...

Gå in på denna länk: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593


Jobbig dag...

Idag har hela dagen varit helt uppochned från första början...
Jag skulle ha sovmorgon idag eftersom att gubben min fick det igår...
När Cassandra hade bestämt sig för att hon inte ville sova mer (kl:07.30) så försökte han ändå få henne att somna om och då sa jag
-Ska jag gå upp med henne?
-Nae du ska ju ha sovmorgon...
-Ja men jag kan ta henne...
Då blev gubben lite sur och gick upp med henne och då kunde inte jag sova för att han var sur!
Så jag gick upp och gjorde frukost till henne och matade henne.
Sedan pratade jag lite med gubben och han sa åt mig att gå och sova lite så då gjorde jag faktiskt det.
Sov inte så himlans mycket men lite grann.

Cassandra somnade strax efter att jag gick och lade mig så han fick det ju rätt lugnt ändå som tur var.
Sedan vaknade Martin.
Runt 10.30 kom Martin och gubben in och tyckte att jag skulle kliva upp, efter mycket om och men så lyckades jag ta mig upp, eller Cassandra vaknade så jag var tvungen att ta mig upp hehe.
Sedan gick vi upp och det blev blöjbyte på varsitt "bajsbarn" =p

Sen skulle vi se på tv.... hmm... Det gick bara se på EN kanal! Ja, kontrollen till boxern hade pajat!
Jag som är "beroende"  av Hem till gården! Men det fick jag inte se idag då det endast gick se på 6:an!
Men gubben min gjorde allt i sin makt för att fixa kontrollen men det gick inte alls.
Sen ringde min syster och hade problem att välja en klänning till bröllopet i morgon så hon stod i butiken och ville ha smakråd, hon hade hittat en vit klänning men så visste hon att man ska ju inte bära vitt på bröllop men så sa hon att det var ett stort mönster på i svart och rosa och då sa jag att den blir helt okej då men mitt i pratet så kom gubben min springandes med Martin och sa:
-klä på Martin byxor och strumpor Nu!
Okej då var det bara att säga till lillasyster att jag ringer sen...
Fixade Martin och så frågade jag vad som var så bråttom?
Då sa gubben min att en grannes kompis ville ha skjuts till Gamleby, bara det att han som ville ha skjuts kunde varken svenska eller engelska!
Hmm, skojjigt för dig älskling tänkte jag =p
Så han for iväg, som tur var så skulle han och Martin ändå till Gamleby och handla, jag måste ju göra en blondering innan bröllopet då det har blivit så mycket utväxt som inte är så smickrande, och så behövde jag fler p-piller så han fick fixa det med =p
Nu har Cassandra nyligen somnat och jag hoppas att den här dagen kommer att bli lugnare än den hittills har varit!

Kom just på att jag måste packa allt till barnen inför morgondagen! Dom ska vara hos sin barnvakt eftersom att barnen är lite små för att uppskatta att se på bröllop och dom har verkligen Inte tålamodet för det så det kändes bäst att fixa så dom får barnvakt.
Sen Måste jag vattna mina halvdöda blommor som jag Totalt glömt bort den senaste tiden!
Sen måste jag även köra några tvättmaskiner och städa av lite här hemma...
Verkar inte som denna dag blir så lugn ändå....

Hoppas att ni får en kanon dag!



                                                             SoFiA

Snart!

Åskan är Snart rakt över oss, jag och Martin satt ute och lyssnade på åskan nyss men när den började låta för högt så blev han skräckslagen! Så vi tog med oss vårt täcke in och fortsatte mysa här inne.
Nu har vi suttit en stund och kollat på dom fina blixtrarna men nu blinkar det helatiden så det går inte ens urskilja en blixt!
Strömmen har försvunnit och det blåser hårt och regnet smäller ner i backen, när åskan låter så låter det som träden utanför går av! Vi har ingen ström och det är jätte mörkt ute!
Hjäääälp!
Vill ha gubben min här nu!

Semester, ja tack =)

Åh, börjar bli sådär fruktansvärt sugen på att åka iväg på en liten mini resa bara för att komma bort från hemmet någon dag och koppla av lite.
Hittade nånting i min smak som inte var så farligt dyrt och man är endast borta 2 dagar  http://www.tallinksilja.com/sv/hotelTrips/riga/RigaHotel/revalLatvija.htm
Helt klart värt att kika in!


                                                           SoFiA

Åskaaaa

Denna gång hade vädret rätt!
Dom sa på vädret imorse att det skulle åska här runt 14.00 och visst lyckades åskan pricka in det ganska punktligt! Klockan är nu 14.08 och det började åska för ca 5min sedan!

Får se vad barnen tycker om åska, än så länge hörs den bara på håll men den lär komma närmare snart skulle jag tippa på! Men jag tror inte att barnen bryr sig speciellt mycket men det återstår att se.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina små älsklingar!



                                                            SoFiA


Galna klipp

Ja det var just vad jag satt och kollade på alldeles nyss, Galna klipp på expressen -Rekomenderas varmt!
Satt och gapskrattade haha va rätt skoj....endel saker, eller så var det så dåligt så man skrattade!
Vad sägs om en katt med två huvuden?  Tre sjungande katter?  En ekorre som åker vattenskidor!?  Eller vad sägs om bh:ar för män? Hmm... lite av de lustiga "galna klipp" som fanns med och det finns många många fler! Kolla vett jag!

                                                          SoFiA

MammaGalan 2009

Ja, den 4:e Juli är det dags för mammablogg galan som jag ska gå på, kommer bli otroligt kul och intressant!
Lääääängtar!


Idag är jag grymt trött! Martin kom in till oss inatt runt 01.30 och bara Skrek! Jag blev livrädd och flög upp ur sängen i min djupa sömn!
Sen lade han sig jätte nära mig och somnade efter en liten stund, han verkade väldigt rädd så jag antar att han hade drömt en mardröm  stackarn! <3

Cassandra vaknade med ett enormt högt skrik imorse runt 06.00 och sedan blev det tvär tyst! Så gubben min flög upp ur sängen av oro att det hade hänt nånting men det visade sig att hon bara skrikit i sömnen, knasen <3

Nu sitter vi och myser framför tv:n, ser ut som det blir regn och åska snart och dom sa ju på vädrt imorse att det skulle bli regn och åska idag o det verkar stämma.
Dessutom är Jag Åskrädd =/
Eller jag är inte åskrädd när jag är i närheten av någon för då känner jag mig väldigt lugn men nu/idag är det bara jag och barnen hemma! Har inte ens en enda granne inärheten! Woho....
Så jag kommer väl sitta här med ett bultande hjärta när blixtrarna flyger över himlen och knallarna smäller så högt att det vibrerar i huset!
Ja för det blir faktiskt sån fruktansvärd åska här ute på landet! Till råga på allt så bor vi nära en sjö med som gör det hela ännu lite värre..... Jippi vilken dag det kommer att bli!

Nae jag hör av mig senare =)



                                                                    SoFiA

GottGott

Har varit ute nästan hela dagen i värmen, så härligt!
Martin har kört runt på sin trehjuling som han fullkomligt Älskar! Cassandra har suttit i mitt knä och myst och legat lite på gräsmattan och försökt att äta Gräs, knasungen =p

Sen när gubben kom hem så for han till affären för att handla lite sen gjorde vi mat, blev kycklinggryta och ris, supergott blev det bara det att gubben min är lite kräsen (han tycker inte om kyckling!) så han åt fiskpinnar, som att det skulle vara godare? =p

Nu sitter vi bara och jäser i soffan, är såååå mätta nu!

Cassandra sitter och skuttar i sin hoppgunga för fullt och Martin sitter och myser med pappa <3

                                               
                                                                            SoFiA

"Frågestund"

På min förra blogg så hade jag en väldigt populär frågestund då jag fick massvis utav frågor!
Tänkte ha en liten "frågestund" här med!
Så från och med......NU! Ställ frågor
Svarar på Allt! Finns inga frågor som inte får ställas så kör på =)


                                                          SoFiA

Slö

Barnen sover så jag har ingenting att göra, hmm förutom städningen då men jag orkar Inte.... Men det måste göras så jag inte får skäll av gubben när han kommer hem =p Det är grymt skönt att bara sitta och lata en stund!
Men....nu vaknade Cassandra hör jag så det är bäst att jag hämtar henne och byter blöja på henne, fixar mat och välling...ja jag fick faktiskt nånting att göra nu, Martin vaknar med hör jag =p



                                                              SoFiA

Hjäääälp!

Hjälp vilken stor spindel jag såg!!!!
Okej så här ligger det till: Jag är fullkomligt Livrädd för Spindlar!
När jag var ute och lekte med Martin i sandlådan nyss så gick han och hämtade sin vagn till sin leksakstraktor och ville att jag skulle koppla ihop dom åt honom, han tappade vagnen framför mig så den hamnade uppochned.
Jag skulle ta upp vagnen och koppla på den på traktorn då jag såg nånting där under, första tanken var att det var en snigel som brukar sitta på leksakerna ibland men sen såg jag hur "snigeln" vecklade ut Åtta stora tjocka ben!
Det var alltså Ingen snigel utan en jätte stor Spindel! wooooohoooo! Livrädd!
Så jag tog en spade som låg i sandlådan och mosade ihjäl den mohaha! Sen slängde jag den över staketet på lekhagen!

Fy för stora spindlar när man är livrädd för asen!


                                                                    SoFiA

Vill ha!

Klänningen jag vill bära på mitt bröllop: http://brudklanningar.nu/webshop/popup_image.php?pID=488&invis=0

Bebisen Eylyl dödad av fotbollsfans Malmö

Läste en hemsk sak nyss!

"Lilla Eylyl 8månader flög som en projektil genom vindrutan när den fulla fotbollssupporten körde in i bilen hon satt i. När några vittnen försökte att återuppliva flickan så ställde sig föraren några meter bort på vägen och kissade. Hennes liv hade knappt börjat försen det togs ifrån henne"

Eylyl 8månader satt tillsammans med mamma och pappa i bilen då de blev påkörda. Mamman bröt höftbenet och skuldran, medans pappan fick allvarliga ryggskador, de blev först vid medvetande på sjukhuset och fick då ta emot beskedet om den döda dottern. Eylyl hade mycket svåra krosskador i kraniet , läkarna klarade inte av att avlägsna de stora mängder blod som samlats i hennes huvud.

Den rattfulla föraren som körde in i familjens bil hade under kvällen druckit 5liter starköl och mindes ingenting av händelsen!

Hur fan kan man göra nått sånt?!
Han borde för det första inte druckit Så mycket!
Och för det andra ALDRIG ha satt sig i ett fordon över huvudtaget!

Världen är full av ansvarslösa idioter!
jag blir så fruktansvärt arg!

Jag hoppas innerligt att han får ett hårt straff!



                                                                      SoFiA



Jiiiipi

Ja! Idag är det sol igen! Men hur länge kommer det hålla i sig? Ser att det redan börjar dyka upp stora mörka moln...
Man kan alltid hoppas på att dom blåser bort så jag kan ta med mig barnen ut och leka sen.
Martin och Cassandra har lekt hela morgonen! Dom är så söta när dom busar =)
Cassandra jagar Martin med sin lära-gå-stol och han gapskrattar och så börjar Cassandra gapskratta och så ger Martin henne massor av leksaker men när hon håller i dom så vill han ha tillbaka dom och så får hon nya hihi!
Martin har städat lite med, plockat ihop sitt lego som han öste ut över golvet igår! Men det stannade inte så länge i sin låda kan jag lova för nu ligger det överallt plus alla andra leksaker som han gav till Cassandra.

Cassandra sitter och försöker dra ner sackosäcken som ligger på soffan hihi, hon är lite klåfingrig sedan hon började lära sig att gå i gå-stolen! Hon försöker få tag i Allt och nå Allt! Snart är det dags att rensa saker från bokhyllorna igen för när Martin var liten var han ju också och fingrade på Allt men det är så gulligt, fast att man blir lite smått irriterad ibland för att man vill ha fint i hemmet och inte ha halvtomma bokhyllor men dom är barn så är det bara, jag kan faktiskt ha fint när dom blir stora =)

Nu ska jag och barnen gå ut och leka i soooolen! För tro det eller ej men molnen försvann!!
Jiiiipi!



                                                      SoFiA

Bröllop <3

Ja, nu när man går sådär lite smått i giftastankar så kan man inte låta bli att kolla klänningar osv osv!
Vi vill ju ha ett litet bröllop med närmaste släktingar och vänner så jag har suttit och kollat priser och räknat lite smått =)
Om min planering skulle gå i uppfyllelse så skulle vårat lilla bröllop gå på ca: 15.000kr, inte mycket pengar för ett bröllop tycker jag men mycket när man inte har dom pengarna, tyvärr!
Någon släkting som vill ställaupp och sponsra lite pengar till ett bröllop? =)

Har då fått med det mesta i mina beräkningar tror jag: Klänning, tiara (vill nog inte ha slöja då det blir lite "för mycket"  på ett litet bröllop), vigselring, brudbukett, kläder till mannen, mat, dricka och lokal.... Har kanske inte fått med allt men det mesta =)

                                                SoFiA

Nej!

Idag regnar det! Steg upp runt 03.30 imorse och matade Cassandra, då var det lite molnligt men det såg ut att vara fint väder på G, men Nej! När man vaknar nästa gång så står regnet som spön i marken!
Hade planerat en utedag idag, en filt på gräsmattan och massa mys och bus <3 Det blev inte riktigt som planerat.
Sitter inne och ser på när barnen busar och bråkar, har inga kanaler på Tv:n, vet inte varför! Kanske är regnet som är skyldig till det på nått sätt?
Hoppas dom kommer tillbaka så jag kan se på HTG (hem till gården) sen! <My favorite program!

Annars blir det nog en mysig filmdag och kanske finns det en liten Martin som vill dra på sig sina gummistövlar och busa i regnet och kanske hoppa i en och annan vattenpöl?! =)
Beror på hur kalllt det är ute med, vill inte att barnen ska bli blöta och kalla så dom blir sjuka!

Hmm, vad gör man en regnig dag? Några bra förslag?

Hade kunnat lägga upp bilderna jag pratade om Men....vi åkte ifrån kameran igår som ligger hemma hos min mor! Är en bit att åka för att hämta en kamera så får hämta den nästa gång vi ses!

                                                                            SoFiA

Myskväll

Det blev duschen för båda barnen förut, Cassandra tyckte det var jätte mysigt att duscha och skrattade när duschstrålarna kittlades på magen =)
Martin fick duscha med pappa och dom hade nog skojigt som vanligt =)

Sedan gjorde vi oss iordning och åkte till min mor och gänget och umgicks lite, sen skjutsade vi hem min bror till Tuna.
Sen bar det av hemmåt med ett stopp vid affären för att handla lite.
När vi kom hem så matade vi Cassandra och lade henne, hon var så trött.
Sedan gjorde vi varma mackor och oboy, myskväll! Martin smällde i sig två vanliga mackor och en av mina varma mackor+en banan =)

Nu sitter vi och myser framför tv:n och hoppas på att Martin ger med sig och somnar snart så vi också kan hoppa i säng och sova Zzzzz....

Hoppas på fint väder imorgon så man kan vara ute och busa hela långa dagen, det uppskattas av barnen!

Ha en trevlig kväll allihopa!



                                               SoFiA

Varmt och skönt!

Varmt och skönt, det är just vad det är idag! Så himla efterlängtat sånt här väder! Dock blåser det lite mycket men vad gör väl det? Huvudsaken är att det är varmt och strålande solsken!
Har latat oss igenom mestadelen av denna dag men vi har suttit ute i värmen och ätit pizza (kebabrulle för min del) Mumsigt! Ibland får man vara lite onyttig =p

Martin sover nu och har gjort det i ca 1½ timma så vi får se om han vaknar snart så han kan hoppa in i duschen med far sin för det behövs =)
Cassandra sitter och skuttar som en liten studsboll i hoppgungan och gubbarna sitter och ser på film en sån här fin dag, Skäms på dom! Men jag ska inte säga nått för jag sitter ju faktiskt här jag med men får se om jag lyckas köra ut dom snart =)
Ska iväg och hälsa på min mor och gänget sen och lämna av bror min i Tuna.

Tog förresten ett par bilder här hemma på huset och runtomkring som jag kommer att lägga upp lite senare när jag får tid!

Ha det så bra sålänge!
             

                                                     SoFiA

Sovmorgon

Ja precis, jag fick sovmorgon idag! Eller på morgonen (tiiidigt) så hämtade gubben Cassandra och lade henne bredvid mig när hon hade vaknat så jag matade henne och sen somnade hon om tätt intill mig och det var jätte mysigt! Sedan vaknade hon runt 07.00 och då ville hon Inte somna om, hon var jätte arg och ville bara upp på en gång! så jag gicj upp med henne sen kom gubben och sa att jag kunde gå och lägga mig igen....fast det var meningen att jag skulle låta honom sova men snäll som han var så lät han mig gå och somna om och det var helt underbart skönt! så jag har nyligen stigit upp, Skönt! =)

Får se vad dagen har för spännande att erbjuda, tror att vi åker en sväng till lekparken iallafall som vi gjort varje söndag, barnen Älskar det! =) Kan säga att dom Vuxna inte tycker det är så tokigt heller att leka loss där =p
Sen senare idag så ska vi skjutsa hem bror min.
Blir grillat till lunchs sen Mumsigt värre!

Nu ska jag se på reprisen av "Robinson" missade att se på det igår!

                                                        SoFiA

ESC

Nu sitter man och kollar på "melodifestivalen" och undrar hur det kommer att gå för Sverige? Blir det en total flopp eller lyckas dom? man vet lixom inte. Har ännu inte fastnat för någon så jag måste nog hålla på Sverige ändå....
Man kan ju alltid hoppas för att det går bra för just Sverige detta år för innan har det varit just "floppar" tyvärr!
Kan inte Sverige göra bra ifrån sig för en gång skull?

Har grillat under kvällen och det blev jätte lyckat för en gång skull! Brukar bli lite smått brännt annars men idag fick allt lindas in i aluminiumfolie och det blev ju faktiskt kanon så får nog fortsätta med det =)

Barnen sover sen några timmar tillbaka, dom var så trötta! Har varit ute hela långa dagen så man kan ju förstå att dom är rejält trötta =)

Hoppas dom sover länge imorgon så man får lite sovmorgon men det händer knappast inte hehe, men det gör inget dom är så mysiga på morgonen!

Nu ska jag fortsätta att vara social med dom som är här och håller oss sällskap under "melodifestivalen"

Vilka hoppas ni på ska vinna?

Ha en fortsatt bra kväll/natt!


                                                                   SoFiA

tummen upp

Nu har vi eller min bror grävt fram en uteplats, ja vi hade en uteplats under marken/gräsmattan som säkert inte varit framme på de närmaste 30 åren!
Så nu har vi en uteplats framför huset med plattor, jätte fint blev det och gräsmattan är färdig och allt så nu är det bara att njuta av den nya fina trädgården, Tummen upp!

Cassandra och jag gick in en sväng nu för det började blåsa så kallt så nu sitter hon och myser i sin älskade hoppgunga <3
Martin har suttit i sin sandlåda hela tiden och varit jätte duktig, han har grävt med sin traktor i sandlådan =)
Han har också vinkat till ett flygplan som flög här över huset förut hihi =)

Nu börjar Cassandra bli lite missnöjd/sur över att jag sitter här och inte myser med henne så det är bäst jag återgår till Mys =)

Ha det fint!

                                                                  SoFiA

Hot hot hot

Idag är det Varmt! Om det inte vore för blåsten som kommer titt som tätt så skulle vi ha smällt bort vid det här laget!
Här hemma är det full rulle på två gräsklippare och en Martin som gärna jagar gräsklipparen vilket är lite otäckt så får springa och jaga på honom hela tiden.
Cassandra och jag gick in en liten stund då det var på tok för varmt för hennes lilla huvud eftersom att hon vägrar ha sin lilla mössa på sig, men snart bär det av ut igen!

Hör att Martin står och ropar hejvillt där ute när pappa klipper gräset, han håller till i sin lekhage så ni kan va lugna, vi håller koll =) om inte annat så är morbror Tobbe där och ser efter honom =)

Ikväll kommer det lite kompisar på grillat, min kusin kommer med blandandra och det kommer bli jätte trevligt!
Alltid lika härligt att grilla när det är sånt här kanon väder, man får passa på!
Blir väl lite vin till kvällen med, Gott =)

Cassandra sitter och hoppar som en liten studsboll här i hoppgungan som hon förövrigt Älskar! När vi var ute så satt hon i sin matstol och flirtade med pojken på blöjpaketet hihi, hade inte hunnit ta in det än efter vi hade handlat så därför det stod ute =p Men hon tyckte det var lite jobbigt att han inte rörde sig eller gav henne några svar men hon fortsastte "prata" på sitt bebisspråk med bilden, mitt lilla charmtroll!

Nu ska jag gå ut och ta mig en titt på hur gräsmattan har blivit, hör att klipparna slutat gå.
Sen blir det nog till och fylla på Martins pool (med varmvatten såklart) så han kan bada lite i sommarvärmen!

Ni får ha en kanonkväll allihopa!



                                                           SoFiA

Idag

Idag satt vi ute en stund på eftermiddagen och mös lite i det härliga vädret. Sedan körde Martin och gubben lite traktor, va tvugna att lägga över jord där avloppet går ut för tjurarna hade förstört där -usch-!  Sedan åkte vi iväg till Tuna och hämtade Tobbe (storebror) och då tog jag mig en sväng i hanns hus som jag inte sätt ännu fast han har bott där super länge -skäms på mig!- Såg en godispåse ligga framme där med och självklart kunde jag inte låta bli den =) Mumsigt!
Sedan begav vi oss till mor min men det var bara lillasyster Linnea, lillebror Tommy och styvbror Jocke som var hemma, vi väntade en stund på att min käre mor skulle komma men det tog sån tid så vi åkte mot Västervik för vi var tvugna att handla, Blöjorna hade gått åt som smör i solsken denna vecka så det blev ett storpack med blöjsingar.

Innan vi handlade så åt vi på Corner för vi var så grymt hungriga! Så jag tog en meny med chickennuggets, pommes och currydressing och det var helt underbart gott! Martin åt en hamburgare som han även delade med sig av till lillasyster Cassandra och hon tyckte det var Mums =)

När vi kom hem så var det matdags för Cassandra och hon åt två mackor och välling, hon är stor i maten för att bara vara snart 7månader.
Hon somnade strax efter maten och Martin är fortfarande uppe men han börjar bli slö nu så snart är det sovdax även för honom <3

Hoppas ni haft en kanondag!?

                                                           SoFiA

Martin och Cassandra

                                     Martin och Cassandra
                                           Var bara tvungen att lägga ut en mys-bild på mina solstrålar <3

Håller det i sig tro?

Jag undrar om detta väder kommer att hålla i sig eller blir det regn ännu en dag? Jag hoppas på strålande solsken!


Skulle vara trevligt med en hel dags strålande sol så man kan sitta ute och mysa!

Har ännu inte hunnit med så mycket idag, dagen är fortfarande ung...
Barnen vaknade runt 09.45 så det blev en rejäl sovmorgon!
Sedan gick vi upp och barnen åt frukost, Martin åt en macka och drack vatten, Cassandra däremot (matvraket) åt två mackor+välling!

Senare idag ska vi åka och hämta Tobbe (storebror) som ska vara här under helgen och umgås med oss, alltid lika trevligt när man får besök då det blir så ensamt här i veckorna!
Jag har ju barnen men dom kan man inte riktigt föra en konversation med så det är väldigt skönt när man väl får en vuxen att prata med!

Återkommer senare med ett inlägg då det förhoppningsvis har hunnit hända massa roliga saker!

                                                                  SoFiA

tro det eller ej =)

Ja tro det eller ej men barnen fick faktiskt sina ögon efter mor sin fast jag har lite ljusare blå =)
Nu fick ni svar på den frågan =)



pluttan <3Cassandra
                                                                                                buset =)Martin

Mysigt!

hihi Martin som dansar naken =) Hihih, hittade en kul bild på Martin när han dansar naken med bara mössa =)



Ikväll blev det lite mys ute, åkte och handlade lite mat och sedan torkade vi av utemöblerna som var Fulla med pollen!
Blev sill och potatis till mat, var inte så jätte hungrig så det blev alldeles lagom att äta.
Trodde aldrig att Martin skulle äta Sill! Men tji fick jag! Han tyckte det var jätte gott =)
Cassandra nöjde sig med mosad potatis med välling i.

Sedan läste jag lite bok med Martin och självklart var det en bok om maskiner!
Sedan började dom mörka molnen som hållt sig på avstånd under middagen närma sig och så kom Regnet, då var det bara att plocka ihop allt och gå in.

Blev en jätte fin och stor regnbåge eftersom att solen sken när regnet föll.

Nu sitter vi inne och myser i soffan och ser på tv.
Cassandra har somnat och Martin verkar ganska slö men det kan ju vända ganska snabbt!

Nu ska jag fortsätta att mysa med familjen <3



                                                              SoFiA

Besök

Idag har vi haft lite besök av en kompis och hennes tvilling grabbar, mycket trevligt!


Vi var ute en liten stund med barnen och dom lekte i "lekhagen" en stund sen ville dom inte vara kvar där så dom sprang runt och busade överallt =)

Försökte få barnen att blåsa på en maskros så fröna skulle blåsa iväg men dom ville bara smaka på dom och det kittlades ju lite i näsan!

Sedan gick vi in och då vaknade Cassandra precis så vi gick in till Martins och Cassandras rum och lekte där en stund med barnen och det finns ju en del leksaker där att leka med! Men dom tröttnade förstås efter en liten stund och började busa lite i hallen istället så vi satte oss i tv-rummet och Cassandra gick omkring lite grann i sin lära-gå-stol men hon hade en pyjamas på sig med fötter så att säga så det blev lite halt på parkettgolvet =)


Sen gav jag barnen en skål med chips (givetvis inte till Cassandra) och det var väldigt uppskattat en stund, sen hamnade allt utanför skålen och sedan smög det sig ner på golvet! Men det gjorde inte så mycket för jag behöver ändå storstäda.

Sen satt jag på golvet och busade med Cassandra som då satt i hoppgungan och alla grabbarna ville ju vara med och gunga på henne och det gjorde dom jätte duktigt =)

Nu nyligen så åkte Sofia och barnen hem, Rickie var och hämtade dom.
när dom hade åkt så gick jag och lade Martin i hans säng för han var så trött (trodde jag) men han kom trippandes efter bara någon minut så jag antar att han inte var så trött ändå.

Gubben ringde för en liten stund sedan och sa att han skulle komma hem om ca en timme (trodde han) så vi får väl se när han dyker upp.

                                                                          SoFiA

en liten åktur

Just nu sitter vi i bilen på väg hem.

Gubben ringde mig förut idag och sa: "Jag ska till Vimmerby och hämta lite saker, vill ni följa med?"
Självklart ville vi det, alltid lika trevligt att komma hemmifrån!

Så jag packade skötväskan och väckte Cassandra som låg och sov och bytte sedan blöja på henne.
Martin var ju redan med pappa =)

Vi skulle vara i Vimmerby innan kl: 17.00 och klockan var 15.00 när han ringde.

Sedan for vi in i bilen och sedan iväg till vimseby =p

Var där runt 16.20 så vi hann gott och väl.


Efter det åkte vi ner och hälsade på hos min mor som bor där i krokarna och det var lika trevligt som vanligt =)



Så nu sitter vi som sagt i bilen och skuttar, nästa stopp blir vid pizzerian, magarna skriker efter mat nu =)


Ha en kanon kväll!



                                                                        SoFiA

Livets Diamanter <3

Min lilla sötnos

Martin som sover sött =)





Min lilla sötis

Cassandra som myser med gosisarna <3


Mina små busungar <3

Martin tycker att lära-gå-stolen är hans fortfarande =p



mina killar =)

Mina grabbar som, sover? =) Martin har ätit kex på pappa Mums =)



en gammal bild på mig hehe

En snart 3år gammal bild på mig...



Men nu har jag lyckats få med hela familjen =)

Härlig dag!



Ja Martin tycker om sin lillasyster =)




Idag är det soligt och härligt! Ska bli skönt att ta sig ut en sväng med barnen snart eller det blir nog sen för Cassandra sover och Martin ghick precis och lade sig i våran säng =)


Hoppas att vädret kommer att hålla i sig så här fint hela dagen! igår var det ju sådant "busväder" regn, sol, regn, sol!


Är förkyld med tyvärr och barnen börjar bli snoriga så det gäller att ha ordentligt med kläder trots det fina vädret.

Igårkväll så åkte vi traktor och la ut lite grus/stenar, sedan plockade vi av gräsmattan så att den kunde klippas utan massa saker ivägen =p Sen började det regna så det blev bara några drag på gräsmattan som hann klippas.


Nu ska jag gå och titta till Martin och se om han somnade i våran säng eller om han hittar på bus!


Ha det bra så återkommer jag senare med ett inlägg!

                                                                      SoFiA

Mammas Diamanter <3

Hejsan!

Hejhopp!



Detta ska då bli en början på min nya blogg, bloggar varje dag på: sofia89.babyblogg.se men kommer att gå över till denna sakta men säkert.

Kommer att blogga om mitt liv som ung tvåbarnsmamma och vad som händer i vårt liv.


Hoppas att ni kommer att följa denna blogg =)

                                                                                     SoFiA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0