Söndag

Söndag.

Igår var vi på 30-årsfest i Överum och det var mycket trevligt även att vi inte stannade så länge, eftersom att vi inte hade någon som kunde/ville vara barnvakt så tog vi med oss barnen och dom hade jätte skoj och älskade att springa omkring på det stora utrymmet och uppmärksamheten var ju inte fy skam tyckte dom ;)
Men man satt ju på helspänn hela tiden och fick ha ögon överallt så att dom inte skulle ha sönder nånting men dom var ganska så duktiga som tur var :)
Vi gav oss hem runt 21.30 och när vi kom hem så hade vi lite familjemys och sen gick vi och lade oss allihop.

Vi trodde att barnen skulle ta sovmorgon idag eftersom att det blev så sent för dom igår men dom sov bara till 7.30 men dom har varit lite slöa.
Cassandra somnade nyss och kommer nog att sova en bra stund och Martin är med gubben uppe i verkstaden, dom skulle laga våran vedbalja för bottnen har lossnat.

Vi får se vad som händer annars idag, men det blir väl lite familjemys-dag med chips och film för det är ju sååå kallt ute, Brr!
Har försökt få tag på någon som vill hitta på något idag men de flesta ligger hemma och är bakfulla som vanligt på söndagar hehe, skönt att vakna på morgonen och veta att halva sverige ligger bakfulla medans vi vaknar pigga och glada ;)

//Livets Diamanter

100130- Lördag

Lördag.

Igår blev det filmkväll/natt och det var mycket trevligt trots att filmerna inte var så skrämmande ;)
Det blev heller inte så sent eftersom vi var väldigt trötta så vi var bara uppe till 01.40 ungefär.
Men som sagt, trevligt hade vi det och nu har vi tänkt att vi ska ha en tjej-film-kväll framöver med vilket ska bli jättekul!

Idag har vi ännu inte gjort så mycket, vi har ätit frukost och suttit framför tv:n, både vi och barnen är lite slöa idag.
Cassandra somnade nyss och Martin sitter i hallen och leker med traktorer.

Det är fruktansvärt kallt ute idag!
-23grader hade vi nu imorse, Brrr!
Så det blir väl ingen vidare utelek idag tyvärr.
Men vi får se vad vi hittar på.


//Livets Diamanter

Bajs

Bajskatastrof!!

Ja, som jag skrev förut så fick jag inte alls vara med mina kära barn förut och leka på deras rum så jag satt vid datorn så länge...
Det gick en stund och det var alldeles knäpp tyst vilket brukar innebära HYSS...

Jag ropade på barnen och ut ur rummet kommer en brun Cassandra efter henne kommer en brun storebror, först fattar jag inte vad som har hänt så jag går dit och känner lukten...Bajs!
Martin har alltså bajsat, tagit av sig blöjan och så har dom börjat kleta in sig själva i bajs så hela magen, benen, armarna ANSIKTET ja, hela dom var fulla med bajs!

Golvet på barnens rum var brunt...
Dörren till rummet var brun...
Ja, jag skällde på barnen (mest på Martin som hade tagit av sig blöjan) sa åt dom att gå raka vägen till badrummet utan att röra mig eller något annat...
Dom tar i allt i sin väg på vägen in till duschen så jag fick duscha barnen ordentligt och skrubba sen fick jag sätta dom på skötbordet och börja skrubba badrum, golv, dörrar och slänga leksaker!
Jag kan tala om att jag var inte ett dugg glad!

Fredag

Fredag!

Ja, då var det redan Fredag igen!
Imorse vaknade gubben och var jätte pigg 6.15 så han steg upp och började elda, städa köket och tog hand om barnen eftersom dom vaknade medans jag fick ligga kvar och sova till 7.30 och det var jätte jätte skönt, tur att jag har världens snällaste gubbe♥

Martin kom in och väckte mig på morgonen och kröp upp under täcket och var mysig och efter en stund lyckades jag vakna till ordentligt och sen blev det frukost för hela familjen.
Sen gick gubben ut för att jobba och vi satt kvar för att avsluta våran frukost och sen mös vi ner oss i soffan och tittade på barnprogram.

Sen blev det en massa bus på golvet, aj säger knäna =p
Det sköna är att jag har absolut ingen träningsvärk idag!
Som ni minns så hade jag en rejäl träningsvärk förra fredagen efter träningspasset på torsdagen, igår körde vi samma program som sist men träningsvärken finns inte, sjukt skönt!

När Cassandra sov middag förut så gjorde jag och Martin maränger, Mumsigt värre!
Sen fick barnen lunch, stuvade makaroner och falukorv och det var populärt!
Nu sitter barnen på sitt rum och busar och jag får inte vara med, om jag ska kika in eller gå dit och sätta mig och leka med dom så säger Martin "Nej mamma, Nej!" haha så idag får jag inte alls vara med och leka =p

Ikväll/natt ska vi se på skräckfilmer så då kommer det lite folk hit, mycket trevligt! =)
//Livets Diamanter

Självmordsharar...

"Självmordskurvan" 

Ja, här finns nämligen en kurva på vägen mellan oss och Edsbruk som vi numera döpt till just "självmordskurvan". Detta på grund av att varje morgon när vi ska köra barnen till dagis så kommer det en eller flera harar hoppandes rakt över vägen framför bilen i just den kurvan,
 ibland sitter de på snön i vägkanten och liksom väntar in bilen för att i nästa stund hoppa ut på vägen precis framför motorhuven och ibland kan dom hoppa ut på vägen och så sitter dom där en stund med siktet på bilen och sen hoppar dom åt sidan och sen tillbaka mitt på vägen men sen när bilen närmar sig för mycket så ångrar dom sig i sista stund som om dom tänkte "Nae, idag vill jag leva!" eller "jag vill inte leva, eller jo förresten det vill jag nog!" haha himla kul att det varit så varje dag i flera veckor men nu, nu finns där inte en enda hare!
Vart är dom?
Antagligen kom deras depprisioner ikapp dom och att dom sedan bestämde sig för att ta sitt liv framför en bil i "självmordskurvan" tur att dom inte valde våran bil! ;)

Frågestund----Svar

Här kommer svaren på frågorna!

1. Hur är det att vara ung mamma?

Svar:
Det är jätteroligt! Jag älskar att vara mamma!
Det är klart att det inte alltid är en vals på rosor men det bra överväger det jobbiga helt klart! 


2. Bästa åldern att skaffa barn?

Svar: Oj, svår fråga!
Jag tror inte att det finns någon "bästa ålder" att skaffa barn utan alla är olika och klarar av olika saker.
Vissa kan vara 15år och jättebra föräldrar och vara mogna för sin ålder och klara av sin föräldraroll utan problem medans en 25-åring kan vara omogen och aldrig någonsin klara av livet som förälder och allt vad det innebär.


3. Vilken årstid tror du är bäst att föda på?

Svar: Det finns nog ingen årstid som är bättre eller sämre än den andra att föda på, det går nog bra vilken årstid som helst ;)
Dock kan det vara lite jobbigt på vintern om det är jätte mycket snö och halka och man ska ta sig till BB snabbt så då kan jag tänka mig att det är mindre kul.


4. Har träningen gett resultat?

Svar: Nej, träningen har ännu inte gett något som helst resultat än, men jag är bara inne på min 2:a vecka så jag har inte riktigt förväntat mig något resultat så här tidigt utan tänker fortsätta kampen mot vågen i några månader till för att invänta resultat!


5. Hur är dina kostvanor nuför tiden när du tränar?
Några tips som du tror hjälper?

Svar: Mina kostvanor, jag har inga speciella kostvanor utan jag äter precis vad jag vill och vad jag är sugen på!
Jag tror inte på alla gå-ner-i-vikt-metoder utan gör som jag själv vill, vem vill svälta sig själv och vara trött jämt? Hur ska man då orka med att träna ordentligt?
Däremot dricker jag nästan aldrig läsk eller saft utan jag håller mig till vatten, det släcker törsten bäst!

Tips som jag tror hjälper? -Drick mycket vatten 
                                            -Ät dig mätt när du äter så minskar du risken för att småäta 
                                            -Om du blir sötsugen, ät lite kanel! Kanel dämpar sötsuget. 
                                            -Skippa kaffe! Kaffe gör att man går upp i vikt. 
                                            -Skippa alkohol! Även alkohol gör att du går upp massor i vikt! 
                                           


6. Hur kom ni på namnen Cassandra och Martin?

Svar: Martin: Vi hade lite svårt att komma på ett bra namn till Martin först, jag hade nästan bestämt innan Martin föddes att han skulle heta Viktor men han såg inte alls ut som någon Viktor!
Efter en stunds betänketid så säger gubben att Martin är ett bra namn och jag tittar lite på min lilla plutt och kan inte annat än att hålla med så efter det fick han heta Martin.

Cassandra: När Cassandra föddes så bestämde vi oss ganska direkt att hon skulle få hete Nathalie, hon hette Nathalie i ca 30min men sen sa gubben att Nae det är ingen Nathalie och så sa han att han ville ha ett namn på C åt henne för att namn som börjar med C är så fina, så jag tänkte lite och så sa jag Cassandra är fint, Cassandra får hon heta!


7. Vill ni ha fler barn och isf när?

Svar: Ja vi vill ha fler barn!
Vi har pratat om barn ganska länge nu, gubben är väldigt sugen och jag med men samtidigt så känner jag att jag vill komma ut och jobba lite för som ni förstår så är jag ganska less på att gå hemma eftersom att jag har varit gravid/mammaledig sedan jag var 17år så jag vet inte om jag skulle klara av att gå hemma så mycket längre till.
Sen har vi stora problem att få barnvakt då vi blir bjudna på fester osv som inte lämpar sig för barn så måste vi alltid tacka Nej, och att få barnvakt till 3st småbarn skulle aldrig gå!
Men framtiden får utvisa vad som händer ;)


8. Har du någonsin begått ett brott?

Svar: Ja det har jag faktiskt, jag som många andra var en "hemsk tonåring" som snattade väldigt mycket, oftast kläder, smink och hårfärg.
Detta är något jag absolut inte uppmuntrar andra till att göra!
Det var dumt gjort och jag skulle aldrig någonsin snatta nu i vuxen ålder!9. Hur är du som person?

Svar: Oj, till detta får jag nog ta hjälp av någon att svara på! :)
Sofia säger: Du är snäll, galen, rolig och ja, mera =p

Vi tackar Sofia för hjälpen ;)

Ja men jag är väl ganska snäll då som Sofia säger, galen haha ja jo vissa ser mig ju som det =p
rolig, jaaa klart som fan att jag är rolig, Hallå! :D


10. Kan inte du lägga ut lite mer bilder på dig själv? Skulle vara kul att se mer bilder på dig!

Svar: Ja klart jag kan göra det om ni vill ;)


11. Varför har du ljusblåa linser på alla kort?! Vad är din RIKTIGA ögonfärg?

Svar: Ljusblåa linser? Hallå! Det är inga linser utan min RIKTIGA ögonfärg!
Har hört hela livet att "du har linser" "Man kan inte ha sånna blå ögon på riktigt" Men guess what! Det är mina egna riktiga äkta ögon!
Så för att sätta punkt för detta: Min riktiga ögonfärg är Ljusblå!


12. Hur gamla är dina barn?

Svar: Martin är 2år och 5månader och Cassandra är 1år och 3månader.


13. Är du tillsammans med barnens pappa eller har dom olika pappor?

Svar: Ja jag är tillsammans med barnens pappa.
Nej dom har inte olika pappor utan min pojkvän är pappa till båda barnen.


14. Hur gammal är din sambo?

Svar: Han fyller 25år i Mars.


15. Hur gammal var du när du var gravid?

Svar: Jag var 17år när jag var gravid med Martin och 18år när jag var gravid med Cassandra.


16. Vilken är din favorit färg?

Svar: Behöver jag ens svara på det? =p
Men eftersom det kommit en del nya läsare så kan jag avslöja att min favorit färg är Rosa!


17. Om jag minns rätt så läste jag för ganska länge sen att du lider av panikångest, stämmer det?
Isf hur kommer det sig att du fick det från hela början?

Svar: Ja, det stämmer att jag har panikångest, det är nånting som jag inte gärna väljer att prata om pga att det sätter stopp för väldigt mycket i mitt liv.

Hur det kommer sig att jag fick det?
Jo det var så att det började en helt vanlig dag i April år 2000.
Jag var i Västervik med min mamma och mina syskon och vi stannade förbi på ett ställe för att handla blommor.
Jag stod och väntade på att mamma skulle bestämma sig för några blommor och helt plötsligt gungar det till i hela kroppen och jag får en känsla av att jag håller på att svimma, jag sätter mig i bilen och är mer eller mindra okontaktbar resten av den dagen.
Det började alltså med en helt vanlig yrsel och som 11-åring tyckte jag att det kändes väldigt otäckt och jag var livrädd för att få den känslan igen vilket gjorde att jag hade mer eller mindre panik varje gång jag blev ensam eller när jag blev det minsta yr.
Detta gjorde att kroppen utvecklade an panikkänsla och jag fick panikångest varje dag flera gånger om dagen och blev ofta hämtad från skolan, mamma frågade ofta om vi skulle åka till en läkare och kolla upp det men jag ville absolut inte det!

Jag har levt med "yrseln" i 10år nu snart och det var inte försen i höstas som jag insåg att detta är panikångest!
Det hela började med att min storebror fick panikångest i somras och han hade många otrevliga attacker varav en gång han drabbades här några dagar efter midsommar och vi fick tillkalla ambulans, några dagar senare började jag söka information och symptom på panikångest och insåg att det är detta jag lidit av i 10år utan att veta vad det har varit, så nu har jag hittat information om hur jag ska utmana mina egna attacker och det har hjälpt och jag är inte längre lika rädd för attackerna när dom kommer!


18. Lider du fortfarande av det?

Svar: Ja det gör jag, men nu har jag lärt mig att utmana attackerna så att jag klarar av att hantera dem på ett bättre sätt.


19. När uppkommer panikångesten?

Svar: Den uppkommer när jag ska åka bil långt, av någon lustig anledning får jag panikångest av att sitta i en bil och åka långt, just bilfärder kan vara väldigt jobbiga!

När jag står i kassakön i affärer ensam och jag får stå länge och vänta, men när jag har sällskap av någon i kön så får jag aldrig panikångest.

När jag ska ut på promenad länge, därför har jag väldigt svårt att ta mig ut på långpromenader både själv och med barnen så jag ser gärna att jag har sällskap av någon när jag ger mig ut på promenader.

När jag står/sitter stilla på ett och samma ställe för länge utan att kunna ta mig därifrån eller röra på mig.


20. Har läst att du hämtar ved och eldar!?
Varför gör inte din sambo det? Du är ju tjej...

Svar: Vad har detta med tjej eller kille att göra!?
Jag eldar gärna och hämtar gärna ved då jag är väldigt sysslolös här hemma!
Att elda och hämta ved är inte speciellt jobbigt och jag förstår inte riktigt varför en tjej inte skulle kunna göra det? Och varför ska min sambo göra det när jag kan göra det?!
Han jobbar och står i hela dagarna så han ska inte behöva göra sånt!
Jag tar hand om hemmet, eldningen och vedhämtningen...


21. Har ni någon som brukar vara barnvakt? Verkar jobbigt att vara ung tvåbarnsförälder...

Svar: Ja, förut var min mor barnvakt om det behövdes och innan dess var ett par kompisar barnvakt när vi behövde hjälp. 

Nu för tiden har vi ingen alls som kan, orkar eller vill vara barnvakt vilket är lite synd, tror att det är nyttigt för barnen att tidigt lära sig att sova borta och umgås med sina nära och kära utan oss där hela tiden och ibland kan även jag och gubben behöva lite ensam tid tillsammans och släppa alla vardags saker men det får vi göra när barnen sover istället ;) 


Jag hoppas att ni är nöjda med alla svar på era frågor! 
Kram på er alla! 
//Livets Diamanter

 Snö!

Hej o hå!

Idag hade det kommit en hel del snö!
Det slutade med att vi fick ta traktorn till dagis då vägarna inte var plogade ännu, tur att man har traktor ibland!
När vi kom till dagis så var det inte så många barn där, kanske 5st plus våra barn och personalen gade inte kunnat ta sig dit så dom hade fått sätta in extra personal idag.

Sen åkte vi hem och det låg inga bilar i diket som vi nästan hade förväntat oss att det skulle göra.
Nu sitter jag mest och latar och gubben är ute och plogar lite snö med traktorn, ska snart ta tag i hemmets sysslor och sen ska jag träna lite.
Är även träning ikväll i Överum, styrketräning kl: 19.00 ska bli helt underbart, mindre kul imorgon då jag kommer att vara orörlig av träningsvärk men det är sönt ;) då känner man ju att man har gjort något!

Har ni också mycket snö?


//Livets Diamanter

Mamma Mu och Kråkan

"Varför är den röd? Tut Tut!
Varför är den röd? Tut Tut!
Varför är den röd? Tut Tut!
Brandbileeeen"Haha, ja även vuxna kan roas av att lyssna på Mamma Mu och Kråkan!
På väg hem från Västervik idag så satte vi i en cd-skiva med Mamma Mu och Kråkan för att Cassandra skulle få lyssna på den men jag kan säga att jag och gubben roades mest av skivan, eller ja, jag roades mest!
Jag låg dubbelvikt av skratt i bilen, jag skrattade så att jag inte fick luft!"Nu kommer Kråkan! Åh vad glad jag blev!" 

"Kråkan sprutar.....vatten på bondens fru"

"Bondens fru är alldeles våt!"

"Vi ska tända ljus i hornen"Dålig humår? Javisst! X)
Kan säga att cd:n inehöll många roliga repliker!
Förresten så låter det som om Mamma Mu är efterbliven och som om Kråkan har råkat ut för en väldig nästäppa!Frusen!

"Frågestunden" kommer jag att svara på imorgon så ni vet, ni som vill se svaren ;)

Idag har vi haft en heldag hemifrån, mycket skönt!
Vi började morgonen med att fixa barnen och köra Martin till dagis, Cassandra som är ledig från dagis på onsdagar fick följa med oss till Västervik för att handla mat.

När vi kom in till Västervik så var det helt tomt på parkeringen vid mat affären, det stod där bara en bil till så det kändes jätteskönt att slippa trängas och stå i kö i evigheter.
Vi handlade all mat vi skulle ha och sedan lastade vi bilen för att ge oss av mot ÖB för jag tänkte att jag skulle köpa mig ett par hantlar där så jag kan träna mina muskler lite ;)
Men så kom vi på att ÖB öppnar vid 10.00 och sen tänkte vi att Rustar har nog också hantlar men ja, dom öppnade inte heller förrän 10.00 och då var klockan 8.30.

Vi bestämde oss för att ta oss lite frukost så vi begav oss ner mot hamnen för att parkera och sedan gå till McDonald´s och stoppa i oss lite ätbart men väl där så ser vi att dom öppnar vid 9.00 så vi gick en liten promenad på stan och sen gick vi och satte oss i bilen en stund och sen när klockan slog 9.00 så begav vi oss mot McDonald´s :)

När vi hade ätit klart så satt vi kvar en liten stund och pratade innan vi gick mot bilen för att ta oss till Rusta.
Vi fick vänta utanför Rusta ca 10min innan dom öppnade men tiden gick ganska snabbt som tur var.
Väl inne på Rusta så hittade jag en massa hantlar :D
Jag ville ha ett par ROSA såklart men dom var bara på 1kg vardera så jag fick skippa dom och ta ett par lila istället som vägde 2kg vardera, 2kg är inte så mycket men efter att ha tränat en stund så blir det allt lite tungt.

Sen skulle vi bege oss mot svärfar på lite kaffe men först ville han att vi skulle stanna på ett bageri och köpa med oss bullar så det gjorde vi, var dock lite svårt att hitta till bageriet då det låg på ett ställe som var väldigt gömt och på ett ställe där man aldrig trodde att det skulle ligga ett bageri men vi hittade och kunde köpa med oss lite bullar.
Sen hemma hos svärfar så blev det kaffe och en massa prat och Cassandra trivdes kanon med att vara ensam om uppmärksamheten utan en storebror som tog allas blickar ;)
Vi stannade några timmar och sen åkte vi hem för att elda lite i vårat nedkylda hus!
Just nu är gubben iväg och hämtar Martin på dagis♥

//Livets Diamanter

Design

Håller på att få en ny design till bloggen nu, den är inte färdig ännu men det sista är på G :)

//Sofia

Nu vill vi ha vååååår!

Ingen träningsvärk :)

Idag har jag ingen träningsvärk utan känner mig hur rörlig och smidig som helst efter gårdagens träningspass!
Det var ett ganska lugnt pass som innehöll mycket stretching och man fick böja på kroppen en massa så man var alldeles mjuk och super rörlig sen och den känslan sitter kvar idag plus att jag blivit av med all träningsvärk som jag har haft i en vecka nu och det är helt underbart!

Det blev ingen boxersize igår efter träningspasset utan det blir nästa måndag.
Så följande måndagar kommer vi att gå på Friskis o svettis klockan 18.00 och direkt efter det (19.00) så ska vi gå på boxersize och jag tror att det kommer att bli kanonbra och sen blir det styrketräning på torsdagar 19.00.
Är grymt sugen på vattenjumpa med men det får väl bli någon annan gång annars kommer jag ju aldrig vara hemma på kvällarna! =p

Idag är det kallt ute, riktigt kallt!
Vi hade -20grader här imorse och det var inge trevligt må jag säga.
Sen hämtade jag den sista veden här ute förut så jag måste upp och lasta en kubik ved sen så vi har dom följande dagarna/veckan för det går åt lite ved när det är så här kallt!
Brrr, ser inte fram emot att lasta veden i denna kyla men det är ett måste, annars får vi ingen värme i huset =p
Värme vill vi ha!

Imorgon ska det tydligen bli "snöstorm" så vi får väl se hur det blir, hoppas iallafall att vi slipper det!
Hoppas på att det ska bli lite varmare ute med och att snön ska smälta bort men det lär ju dröja ett tag tills den gör det tyvärr men guuu så härligt det kommer bli när våren tittar fram sen!

Ser det inte härligt ut?!
//Livets Diamanter

Frågestund!

Eftersom att jag inte har ett endaste dugg att skriva om så tänker jag slänga in en liten frågestund tills imorgon eller nått så får vi se om det kommer in några frågor =p

Jag svarar på alla frågor även anonyma för er fegisar ;)


//Livets Diamanter

fiskar och träning

God morgon!

Ja, då var det måndag igen!
Vi har nyligen varit och lämnat barnen på dagis och när vi kom hem så satte vi oss och latade lite i soffan innan det var dags för gubben att gå till jobbet.

Morgonen började med ett vattenbyte i akvariet då Martin hade stoppat ner en macka i akvariet igår som vi av någon lustig anledning GLÖMDE att ta ur direkt när vi såg det så det hade resulterat i ett par döda fiskar, inte så många som tur var men de resterande fiskarna mådde inte bra!
Men nu efter att pumpen är rensad och allt annat är fixat så mår fiskarna bra igen :)

Jag sitter och överväger om jag ska gå och sova en liten stund eller om jag ska ge mig på lite träning och hoppas på att piggna till?
Är så förbaskat trött idag!
Det lutar åt att ta mig ett rejält träningspass för om jag går och lägger mig så lär jag bli ännu slöare...

Ikväll måste jag iallafall vara jättepigg!
Det är nämligen träning ikväll!
Kl: 18.00 är det friskis o svettis
Kl: 19.00 är det kickboxning.
Så nu vet ni vad jag gör ikväll och imorgon, tränar ikväll och ligger med en rejäl träningsvärk imorgon ;)

Kanske hoppar in och skriver lite mer senare så får vi se vad jag kom fram till att göra, men som sagt så lockar träning nog lite mer än sängen just nu!

//Livets Diamanter

Lördag 23:e Jan-10

Idag blir det nog bara en latdag som det ser ut nu.
Hade tänkt att åka till simhallen idag men vi skippar det tills vidare, får se om det blir imorgon eller nästa helg istället.

Funderar på att lägga mig och vila en stund nu när Cassandra sover, är grymt trött efter att ha legat vaken större delen av natten med magont och illamående.
Mådde inge vidare imorse heller men nu mår jag bättre igen så det är bara hålla tummarna för att jag inte är magsjuk!

Vad ska ni/du göra i helgen?
Hoppas att ni får en bra helg!

//Livets Diamanter

Barnens utveckling

Barnens utveckling.

Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite om barnens utveckling.

Martin har börjat tröttna på att ha blöja så nu för tiden säger han till när han behöver gå på toaletten så vi ska köra hårdträning i helgen och hoppas på att vi snart kommer att ha ett blöjfritt barn här hemma, och till sommaren är det meningen att Cassandra ska börja tränas så även hon blir blöjfri snart.
Men jag antar att hon snart kommer att se hur storebror gör och vilja göra likadant ;)

Cassandra har gått ganska länge så nu har hon börjat springa väldigt mycket, det kanske inte går så fort men frammåt går det!

Cassandra har nu kommit in i en väldig "puss fas" hon ska pussas jämt vilket inte uppskattas av storebror ;)
Imorse så tog hon tag om storebrors kinder och putade med läpparna och skulle pussa honom på munnen, det som Cassandra tyckte var väldigt mysigt blev ganska snart till tårar då brorsan blev arg och så var bråk igång, ja hon får nog hålla sig till att pussa på mamma som uppskattar pussarna lite mer :)

Nu har barnen också kommit in i en ny fas, nämligen syskonbråk-i bilen!
Ja alla som har syskon känner väl till detta med syskonbråk i bilen eller har jag helt fel?
Cassandra brukar nämligen sitta och sjunga hela vägen till dagis på morgnarna medans Martin vill ha det lugnt och tyst då han är väldigt morgontrött medans lillasyster är som en solstrålande virvelvind varje morgon :)
Så Martin sitter och skriker "Sluta sluta sluta!!" medans Cassandra sjunger allt högre och så är dom (martin) jätte sura haha!

Martin har börjat prata väldigt mycket speciellt vid middags dags.
Det är jättesvårt att få tyst på honom för han har så himla mycket att berätta!
Han bara babblar och babblar och använder hela kroppen när han ska förklara nånting och det är så gulligt!

Cassandra har för ca 1månad sedan börjat äta allt själv, så det blir en hel del städning efter framförallt middagen och lunchen men det gör inget, hon lär sig snart! :)
Vi började låta Cassandra äta själv väldigt sent, men det blir väl så när man har två barn i olika åldrar att den yngsta alltid ses som den "lilla" även att hon är jätte stor nu!
Martin började lära sig att äta själv ganska långt innan han fyllde 1år, han var nog runt 5-6månader när han började öva på att äta själv medans Cassandra var 1år!

Martin har blivit jätteduktig på att klä på sig själv fast det har han kunnat ganska länge men jag har nog inte nämnt det här?
Så nu när man ska gå ut och barnen ska kläs på en massa så har jag bara en att klä, Cassandra.
Martin klär på sig precis allting själv!

Cassandra har blivit jätte duktig på att förstå saker som man säger till henne, om man tex säger "kan du hämta..." eller "kan du gå till rummet och..." osv så det känns kul att även hon börjar bli så stor och duktig!
Nu har jag ingen liten bebis längre :/
Men det är superkul att dom börjar bli "stora!"

Så nu har jag nog fått med det mesta som hänt den senaste tiden.

//Livets Diamanter

styrketräning

Styrketräningspasset var helt underbart igår kväll!

Var ju i Överum på ett styrketräningspass med Emma igår och jag ångrar inte att jag testade på det för det var kanon skönt!
Men man blev helt slut efter 1h och 20min styrketräning vill jag lova ;)

När jag kom hem så skulle jag dricka ett glas vatten men problemet var att jag inte kunde lyfta vattenglaset till munnen haha så det blev hårdträning igår för otränade mig ;)
Ne nu ska jag ta och mysa vidare med mina busar som är hemma idag♥

//Livets Diamanter

....

Så nu har jag tagit hand om hemmets sysslor, tränat, duschat och fixat kläder till träningen ikväll så nu ska jag lata mig tills det är dags att hämta barnen på dagis♥

Hoppas att ni får en bra kväll för det tänker jag ha! :)

många skratt!

En kväll med många skratt!

Jag trotsade min träningsvärk och samlade mod igår och gav mig iväg till Överums skidbacke med Emma fast att jag hade bestämt att jag skulle låtabli ;)
Emma kom och hämtade mig runt 18.45 sen åkte vi hem till dom och lastade bilen och sen bar det av till skidbacken...

Jag hade aldrig varit vid skidbacken utan hade bara hört talas om den och att alla sa att den var så stor och brant! Hmm tänkte jag innan vi kom dit, kan det verkligen finnas en sån monsterbacke i lilla Överum?!
Jodå, det fanns det!
När vi kom dit så stod jag mest och tittade på med en annan tjej som ingick i sällskapet, jag tordes ju inte åka backen var enorm och super brant!!

Under kvällen blev det mycket tjat på att jag skulle upp i backen men jag var på tok för feg!
Stackars Emma fick kämpa sig ner från backen själv men hon var duktig! :)
Senare på kvällen ca 30min innan dom stängde så blev jag mer eller mindre tvingad att åka haha!
Jag gav med mig tillslut och fick hjälp av en jätte trevlig som jobbade där så han fixade pjäxor, skidor och stavar och hjälpte mig att ta på allt.

Ja, då var det dags att ge sig iväg på liften upp i skidbacken då...
Jag kom lixom inte riktigt fram till liften ens för det var som en liten hal uppförsbacke så jag åkte bara bakåt haha! Alla som stod och väntade på sin tur fick sig nog ett gott skratt ;)
Han som jobbade vid liften var snäll och stängde av den och så hjälpte dom mig fram till liften och sen startade dom den och jag var iväg, upp till toppen!! :)

Ja och sen skulle man ju lyckas gå av liften högst upp mitt i farten utan att ramla!!
Jag lyckades inte!
Så jag låg där i snön med en skida haha medans Emma ropade "akta!" haha ja och sen skulle jag ta mig upp, inte lätt!
Fick lite hjälp av med skidorna så jag kunde flytta mig för att sedan ta på skidorna och ta mig ner för monsterbacken!

Jag kan börja med att tala om att jag nästan aldrig åkt skidor och absolut inte nedför eller slalom!!
Men tuff som jag är (läs det ironiskt!) haha, så skulle jag ju självklart ge mig på slalom i monsterbacken och det resulterade i att jag nästan hånglade upp en gran! :D
Nae men jag körde in i en gran, nästan...

Men det var bara att göra ett nytt försök och jag var livrädd!!
Efter en liten stund kom han som hjälpte mig med skidorna upp till backen med snöskotern så skulle köra mig till halva backen så jag kunde åka därifrån men snöskotern gick inte att stanna pga att det var så brant så vi fick åka ner för hela backen och sen upp till halva och sen var det bara på med skidorna och åka haha!
Kom en tjej och försökte lära mig att åka slalom hehe stackarn, hon måste trott att jag var körd i huvet!
Jag kan lova att alla fick sig ett gott skratt igår!
Och jag fick åka gratis!!!!! Men det var nog bara för att dom tyckte så synd om mig haha ;) Annars så kostade liftkortet 50kr och 20kr att låna skidor...

Ikväll blir det styrketräning eller vad det var på torsdagar, ska ju börja träna ordentligt nu ;)
Måndagar-kickboxning och Torsdagar-styrketräning och sen träna varje dag hemma såklart, härligt!

//Livets Diamanter

:)

Skulle igentligen åkt till Överum idag och åkt skidor med Emma men fick avstå det idag pga min jäkla träningsvärk som är ganska så ordentlig men jag hoppas att den är över imorgon för då ska jag nämligen börja på kickboxning! Kommer att bli super kul! :)

Nu har vi nyss ätit mat, jag gjorde kyckling ris och currysås idag.
Nu ska jag umgås med familjen!

Ha en bra kväll!
//Livets Diamanter


"aj!"

Aj aj aj...

Denna morgon började med att vi klädde barnen och körde Martin till dagis.
Sen åkte vi till Gamleby för att handla, var behövligt kan jag säga!
När vi hade handlat så åkte vi hem och åt nybakat bröd Mumsigt ;)
Nu sitter vi mest och latar/myser, gubben börjar inte försen 11.00 så det är lite mysigt att ha honom här hemma mitti veckan♥.

Igår hade jag en väldig träningsvärk och imorse när jag skulle resa mig ur sängen så hade jag förträngt det där med träningsvärken lite grann så när jag skulle resa mig upp så ramlade jag baklänges i sängen för benen gick lixom inte räta ut, kändes jätte skumt!

Så jag kan säga att jag har skapligt ont i benen idag, tror aldrig någonsin jag haft sådan träningsvärk förut men det kan ju bero på att jag inte tränat så hårt innan =p
Så nu är det bara att fortsätta med träningen och stretcha innan och efter träning så man slipper den värsta värken...

Ha en bra dag!
//Livets Diamanter

"God-natt!"

Tänkte bara hoppa in en sväng och säga God-natt till er kära läsare ;)

Har själv inte tänkt att gå och lägga mig men för er som tänkt det så säger vi God-natt bara för att vara lite extra trevlig mot mina läsare!
Sitter och väntar på att klockan ska bli 22.00 så man kan se på Paradise Hotel, segt att bara sitta och vänta när det inte går några andra bra program innan!

Får se när gubben min dyker upp ikväll med, körde iväg honom till en kompis i överum förut, eftersom att jag ska dit och åka skidor imorgon så tänkte jag att han också skulle få en egen kväll att umgås med sina kompisar, snäll jag är va? :D

Nu ska jag se vad min busiga lilla son gör och kanske stoppa ner honom i sängen, börjar trots allt bli ganska sent nu och han ska orka med dagis imorgon med...
Cassandra har ju sin lediga dag imorgon så vi ska mysa en massa och åka pulka :)
Men först på morgonen efter att vi lämnat Martin på dagis så ska vi en sväng till Gamleby och handla, börjar bli lite tomt här hemma nu ;)

Puss och god-natt!
//Livets Diamanter


Träning

Skönt!

Nu har jag
tränat i 1h, känner mig riktigt duktig men igår lyckades jag med 2h!
Hade en väldig träningsvärk idag så det var därför det bara blev 1h =p
Ska kanske få tummen ur röven och ta en långpromenad sen med ;)

Meningen nu är inte att träna mig super smal utan nu är meningen att jag ska träna upp lite muskler eftersom jag lyckats bli av med alla graviditetskilon plus att jag gått ner 3kg efter det så jag väger alltså mindre nu än innan jag blev gravid med Cassandra så det känns bra även om jag vägde 10kg mindre än nu innan jag fick Martin hehe...

Som sagt så är det muskler som ska byggas och den "slappa" gravid huden ska bli lite mer "normal".
Men man kan ju också hoppas på att gå ner några kilon eller att man minskar lite i omfång också såklart!
Så nu folks håller vi tummarna!


Vi skippar att ha detta som mål va? haha! :D

//Livets Diamanter


Hej diket, hej!

Härlig morgon!

Denna morgon
började med att vi skulle ge oss upp och väcka barnen och fixa dom inför ännu en dagis dag.
När gubben reser sig upp ur sängen så kollar han ut genom fönstret och säger att han måste ge sig upp och skotta fram bilen och ploga snö, ja för det hade snöat massor under natten och ännu mer föll från himlen!

Gubben gav sig ut för att fixa allt så att vi kunde komma ut med bilen medans jag väckte barnen och bytte blöjor och klädde dom.
När jag hade fått på barnen alla sina kläder så var det dags att ta på dom ytterkläderna och åka med en gång och barnen var jätte snälla så det gick bra som tur var och vi blev klara snabbt.

När jag hade fått på barnen alla ytterkläder så kom gubben in för han blev precis klar med det han hölls med så han tog ut barnen och satte dom i bilen medans jag släckte ner huset och klädde på mig och sen bar det av mot dagis....

Vi kom dock inte allt för långt.
När vi kommit en liten bit så sa gubben "Har du mobiltelefonen med dig?"
Det hade jag inte och han hade inte med sin och vägen var inte alls plogad och väldigt igensnöad så jag sa "Då får vi se till att köra i diket i närheten" och så skrattade jag lite...

Just under mitt lilla skratt så möter vi en bil och vips så ligger vi i diket!
Ja, vad annars liksom!?
Klart att man ska köra i diket när man inte har telefon med sig som vi annars alltid ser till att ha!

Som tur var det ganska så nära som vi körde i och bilen vi mötte stannade en bit bort så gubben fick skjuts hem till gården så att han kunde informera sin chef så han kunde hjälpa oss att dra upp bilen.
Under tiden satt jag och barnen i bilen, i diket...

Det tog en stund för dom att komma tillbaka och dra upp bilen så det blev bara kallare och kallare, bilen blev som ett kylskåp helt enkelt, Brr!
Barnen började bli lite gnälliga för dom förstod ju inte alls vad som stod på.
Jag frågade Martin om han var rädd men då sa han bara "Nae mamma, nae"
Sen frågade jag honom om Cassandra var rädd och då sa han "syster mamma, jaa" hihi så jag sa till honom att han skulle fråga Cassandra om hon ville hålla handen så det gjorde han och så satt dom och höll varandra i händerna en stund och då var Cassandra helt lugn och slutade gnälla♥

Efter en stund såg jag traktorn i backspegeln, skönt!
Dom drog upp bilen men det tog en liten stund innan vi hamnade på vägen igen men när vi väl var uppe i diket så var det bara att ge sig av mot dagis.

Vi var framme vid dagis 7.40 så vi blev ganska sena dit.
Innan vi gick upp till dagis så kollade vi om det var några skador på bilen men som tur var så var bara reg. plåten böjd.

När vi kom in till dagis så klädde vi av barnen och gick in och satte dom vid frukostbordet och pratade lite med personalen innan vi åkte.
Vägen hem gick jättebra och vi slapp hamna i diket flera gånger ;)

Nu ska jag lata lite och elda på för fullt så vi får lite värme här hemma sen ska det städas och grejas och sen slutligen blir det några timmars träning, har träningsvärk idag!
Ska förresten kanske börja boxas hihi, ska bli spännande om det blir så! :)

Ha en kanonbra dag nu och håll er borta från dikena!

(Bild tagen här hemma)

//Livets Diamanter

-ingen ström!-

Härligt!

Nu har jag hunnit med lite idag, skönt!
Jag började med att träna i 2h och det var så himla skönt att jag inte ville sluta men det fanns annat att ta hand om här hemma med så jag fick avsluta träningen efter 2h med fullt ös :)

Sen började jag att fixa med disken och städa av köket lite och sen tog jag tag i badrummet och hängde tvätt och fyllde en ny maskin.
Sen bäddade jag rent i barnens sängar och städade av vardagsrummet och hallen och tog en vals med dammsugaren genom huset.

Men när jag dammsög så försvann strömen i hela huset!
Förstår inte varför strömmen ska gå just när jag ska dammsuga jämt!
Men iallafall så var det inte bara hos oss det hade blivit strömlöst utan hela Björka-byn blev utan ström.
Men den kom strax tillbaka, dröjde nog inte mer än 20min som tur var så jag kunde avsluta min städning.

Efter städningen så tog jag en välbehövlig dusch, skönt!
Nu har jag gjort allt som behövdes göras idag så nu får jag väl passa på att lata lite tills det är dags att hämta barnen, ska förstås ta en daglig tur på nätet för att kolla lediga jobb med och hoppas att det dyker upp nått snart.

Eh, nej tack!
Finns det inga jobb i Sverige eller vad är detta!?

//Livets Diamanter

Måndag-Ny vecka, nya möjligheter!

Måndag morgon.

Ja nu startar en ny vecka, nya möjligheter ;)
Vi har lämnat barnen på dagis för ca 1h sedan och gubben har gått ut för att jobba.

Jag sitter här framför datorn en stund nu medans jag försöker elda upp värmen lite i huset, lite kallt så här på morgonen.
Sen ska jag ta tag i lite städning, disk och tvätt och så ska jag ta tag i träningen med och sen blir det väl duschen och sen slappa framför en film innan det är dags att hämta busungarna♥

Det snöar ganska skapligt med men snön är nästan som regn idag, det är bara -1,3grader så vi får se om snön ligger kvar veckan ut eller om den smälter bort.
Kan väl hoppas på att den ligger kvar tills det är dags att bli vår, barnen tycker ju att det är ganska mysigt med snön och så är det väldigt roligt att åka pulka :)


Ha en bra måndag nu allihopa!
//Livets Diamanter

Bilder 15:e Januari

Här kommer lite bilder från i fredags.


Först blev det lite lunch innan vi gick ut...När vi kom ut så blev det pulkaåkning :)Sen tittade vi på djuren i nya ladugården.

Sen hälsade vi på gubben på jobbet och fick åka lite traktor.

Sen gick vi in och åt och mös♥


Snygg frilla Cassandra har va?! haha =pEn bra dag!

Idag har det varit en bra dag!

Dagen började lite segt, barnen var slöa och Cassandra somnade på förmiddagen och sov i 1½h och Martin satt i soffan och halvsov och såg på barnprogram, gubben låg i soffan och snarkade och jag passade på att sitta lite vid datorn.

När Cassandra vaknade så gjorde vi oss iordning och sen begav vi oss till Skrickerum för att hälsa på Sara, Daniel och lilla Izabel.
När vi kom dit så blev det en massa prat och spring efter busungarna ;)
Sen blev det lite lunch och det var gott, Tackar :)

Sen såg vi lite på tv tror jag och pratade en del och sen skulle vi hinna med en sväng till Valdermarsvik för att besöka Jasmine och Jacob med så vi åkte från Skrickerum runt 15.30.

När vi kom till Jasmine och Jacob så kikade vi igenom deras nya lägenhet och den var kanonfin!
Sen blev det en massa massa spring efter våra galna ungar som älskade att springa på den stora ytan och Martin var hel vild! Vet inte vad det var med honom men han var rent ut sagt galen! =p
Men vi hade en jättetrevlig stund hos dom och fick jättegod mat så det tackar vi för! :)

Nu har jag nyligen lagt Cassandra och Martin bäddade precis ner sig här bredvid mig och kollar på en film som gubben nyss drog igång.
Imorgon är det måndag och en ny vecka börjar, hoppas det blir en bra vecka!

Två väldigt trötta busar♥
//Livets Diamanter


Helgen

Det känns som att det börjar bli dags att uppdatera lite :)

Har inte riktigt haft tid att uppdatera eftersom att jag hellre umgås med min familj på helgerna som ni kanske förstår.
Men som ni vet så återberättar jag alltid vad som har hänt om jag missat några dagar, bra va?!

Vi börjar med fredagen, barnen var ju lediga från dagis så vi hade en massa bus och mys här hemma och så var vi ute och åkte pulka, traktor och klappade djuren.
På kvällen skulle vi få besök av Jasmine och Jacob och Sofia och Rickie och deras barn.

Jag ville duscha innan alla kom så när gubben hade kommit hem så skulle han se efter barnen medans jag tog en dusch så jag hoppade in i duschen, vred på vattnet........MEN vattnet var borta!
Jag drog på mig en handduk och sen gick jag ut och sa till gubben "Vart är vattneeeet!!??"
Så gubben fick ringa sin chef och så fick dom gå ut och leta vad felet kunde vara...

Det hade blivit en läcka i nybygget så alla vattenbrunnar hade blivit tömda och vatten rann ut längst ett gärde och sen vidare ner i sjön så det var en bra start på fredagkvällen hmm...
Gubben kom iallafall in vid 19.00 och då hade Jasmine och Jacob kommit för några timmar sen men vi hade ju sysselsatt oss med barnen så länge :)

Sen lagade vi mat, fläskfilé, pommes och beasås och det var gott.
Sen satt vi och kollade på film en stund och vid 21.10 ungefär så kom Rickie, Sofia och deras barn på besök.
Ca 21.20 så fick Jasmine och Jacob åka hem för Jacob somnade här i soffan hela tiden ;)

Vi hade en trevlig fredagskväll och drack lite vin ch såg på filmer.
Martin var jätte trött men ville ju gärna leka med Liam och Noel när dom kom så han fick faktiskt vara uppe till ungefär 23.00 men sen tyckte vi att det blev lite för sent för hgonom så han fick gå och lägga sig men han hade lite svårt att komma till ro när han hörde att kompisarna fick vara vakna =p
Gubben var också jätte trött så han gick och lade sig samtidigt som Martin.

Jag satt uppe med våra kära gäster som skulle sova över hos oss.
Det slutade med att vi satt uppe till 3.00 på natten så man var lite trött på lördagsmorgonen men det var inte så farligt ändå.

På lördagen (igår) så latade vi mest och hade det mysigt♥
På eftermiddagen så åkte vi till barnens farfar och hade en jätte trevlig kväll och blev bjudna på en jättegod middag, Tack! :)

Idag har vi bara latat än så länge och så får vi se vad dagen har att erbjuda ;)
Nästa helg har vi planerat att åka till simhallen med barnen eftersom att dom älskar att bada, har aldrig varit i simhallen med barnen men dom kommer nog att älska det! :)


Hoppas att ni haft en bra helg!
//Livets Diamanter

*-_-*-Martin-*-_-*

♥Martin♥Martin blev bara mer och mer irriterad på sin mor när hon fotade hela tiden!
Han ville ju se på barnprogram ifred!! :D

*-_-*-Cassandra-*-_-*

♥Cassandra♥


Fredag 15/1-10

Idag är det fredag och jag har båda mina busungar hemma♥

Vi började morgonen med en massa mys och bus innan gubben gick till jobbet.
Sen var det dags för frukost och efter frukosten så ville barnen se på barnprogram och det gör dom fortfarande, skulle gissa på att dom är lite slöa som alla andra fredagar ;)

Idag när Cassandra har sovt på förmiddagen så ska vi äta lite lunch och sen ska vi ut och åka pulka och Martin har blivit lovad att få åka traktor så han kommer nog vara stolt och glad resten av dagen sen!

Hoppas att ni får en bra fredag!

//Livets Diamanter


"vad ska man göra nu då?"

Ja vad ska man göra nu då? :O

Har städat...
Har hämtat ved...
Har eldat så det är varmt i huset...
Har fixat disken...
Har vikt tvätt...
Har duschat...
Har letat jobb (men som vanligt fanns det inget!)...
Har latat...

Ja, det är vad jag har haft för mig idag, inte lätt att vara arbetslös ibland, lite svårt att fördriva tiden om man säger som så =p
Men men, om 2h är det dags att hämta barnen på dagis sen blir det liv i luckan :D

Imorgon är det fredag vilket betyder dagisfri dag!
Fredagar är barnens egen dag, dom får alltid bestämma helt själva vad vi ska hitta på på fredagar och det gillar dom!

Eftersom att dom är ganska trötta på fredagar efter en hel dagis-vecka så är dom alltid gnälliga och trötta just denna dagen i veckan så dom brukar börja dagen med en film eller två och sen är det bus time!
Efter buset så brukar det bli högläsning av en massa massa böcker och sen är Cassandra trött och vill sova.
Medans hon sover så ligger Martin och jag och myser i soffan och när Cassandra har vaknat så bär det av ut och eftersom att det finns en hel del snö ute så spenderas utevistelsen i pulka och på snowracern och rulla i snön ;)
Sen blir det mys inne i värmen och sen en massa massa buuus igen!
Sen är nog klockan så mycket att gubben slutat jobba och det är dags för familje mys♥

//Livets Diamanter

Ge mig ett jobb! :)

Började städa lite förut men strömen sviktade och försvann från och till så jag fick ge upp städandet en stund eftersom att det inte gick så bra att dammsuga utan ström..

Passade på att hoppa in i duschen nu när man ändå är själv och barnen är på dagis och det var jätteskönt att slippa ta en såndär stress-dusch! :)

Nu ska jag spendera lite tid här framför datorn och leta jobb som man kan söka, lite svårt att hitta jobb för dom söker i stort sett bara chefer, sjuksköterskor och lärare...
Men vi håller tummarna för att även jag ska få ett jobb snart! :)


Ja för jag blir gaaaalen om jag ska behöva gå hemma mycket längre till som ni ser! ;)


14:e Januari -10

Idag är jag tröööött igen :p
Har varit iväg med gubben och gjort lite ärenden nu på morgonen, man får passa på och följa med när barnen är på dagis så man får lämna hemmet lite ibland ;)

Nu har jag nyss tryckt i mig lite frukost så nu ska jag snart ut och hämta ved så jag får upp värmen här idag för imorse var det kallt vill jag lova!!
Sen ska här städas ordentligt och så ska jag leta lite jobb och se om det kommit upp nått nytt att söka och sen blir det duschen och sen kommer nog Emma och lilla Leo på besök så det ska bli trevligt! :)Lite bilder på lillskruttan♥


En väldigt väldigt trött Martin igårkväll♥

//Livets Diamanter

Luggen

Skulle ju lägga upp bilder på hur luggen blev så här kommer dom...
Som sagt så passar jag inte speciellt bra i lugg men jag var helt enkelt tvungen att klippa till en lugg pga att håret gått av så mycket just där :/
Men man får se det positivt, den växer snart ut igen! ;)


Hyss-Martin

Ja idag (nyss) så saknade Martin sin pappa lite då han var ute och jobbade så Martin klädde sig i skor och mössa och sen hörde han traktorn som brukar synas tydligt från fönstret i vardagsrummet så han klättrade upp i fönstret, bankade en gång och Vips så var rutan i tio delar...

När jag kollat så att inte Martin hade skadat sig så försökte jag att ringa till gubben men hans telefon var kvar i huset så det var bara att klä på mig och Martin och gå ut för att tala om för gubben vad som hade hänt så han fick lämna arbetet och fixa fönstret hemma.

Vi löste det genom att sätta upp en plast framför fönstret för att slippa den värsta kylan, det finns ett fönster kvar, det var alltså ett "dubbelfönster" som tur var!
Men det drog som sjutton endå så vi får hoppas att plasten funkar ett tag ;)

Det ser dock inte så värst hemtrevligt ut med plast och silvertejp så nu hänger ett skynke iför fönstret med...


....och här har vi den skyldiga....

....ser inte ett dugg oskyldig ut va? :)


blåmärken

Idag har Cassandra och jag bakat chokladmaränger, dom blev jättegoda och smakar varm oboy!
Annars har vi städat lite och myst en massa, sen tyckte Cassandra att jag skulle krypa runt på golvet med henne och köra med traktorer så det var bara att följa hennes order och krypa runt på golvet så nu har jag säkerligen blåmärken på benen ;)

Förresten, någon som vet om det är normalt att få blåmärken utan att slå sig?
Kan få blåmärken bara av att klia mig på benen och det finns alltid minst fem blåmärken på benen, bara benen och ingen annan stanns, skitskumt!

Nu sitter jag och Martin och kollar på Ice age 3, Cassandra sover och gubben jobbar.
Är grymt trött idag så ikväll blir det sängen tidigt hoppas jag! :)
//Livets Diamanter

Trötta!

Ja då var det redan onsdag igen, tiden går fort!

Idag var vi nog alla lite slöa på morgonen, Gubben var jättesvår att få upp för han var supertrött så jag var först upp imorse så jag gick in till barnen för att fixa dom.
Cassandra som alltid brukar stå upp och hoppa i sängen och skratta högljudt låg och drog sig en stund och sen reste hon sig upp och log lite och sen lade hon sig och gosade med sin kudde♥
Martin ville inte öppna ögonen utan sa hela tiden "sova, sova, sova mamma!" och när jag försökte dra av honom hans täcke så tog han tag i det igen och drog det över ansiktet men tillslut lyckades jag få en kram och sen ett litet léende och sen fick jag upp honom♥

När Martin var färdig klädd så var det dags för honom att åka till dagis, han kramade och pussade mig hej-då och Cassandra ville självklart också ha en hejdå-puss och kram men han bara puttade bort henne när hon gick fram till honom och skulle ta sin puss så hon gick till mig och grät och då tyckte Martin synd om henne så hon fick sin hejdå-kram men ingen puss hihi♥

Cassandra är ju ledig på Onsdagar från dagis så onsdagar är min och Cassandras dag, då brukar vi baka, gå ut på promenader eller bara busa en massa och gosa i mängder!

Cassandra har varit väldigt väldigt slö idag så jag gick nyss och bäddade ner henne i sängen så nu sover hon sött. Hoppas att hon inte håller på att bli sjuk, bara att hålla tummarna på att det bara är lite sömn som krävs! :)


//Livets Diamanter

Maränger

Idag har jag bara latat latat och åter latat (förutom att jag försökt att söka jobb) så det har varit jätteskönt, eller igentligen inte, var lite långtråkigt att inte ha ett endaste dugg att göra så jag har suttit och kollat film i min ensamhet =p

När vi hade hämtat barnen på dagis så stannade vi och handlade lite och sen bar det av hemmåt för att laga mat.
Till mat idag fick det bli stuvade makaroner med stekt falukorv och köttbullar, anledningen till att det blev både korv och köttbullar är att det blev lite köttbullar över från maten igår.

Efter maten så hade vi en liten far-dotter stund och mor-son stund, jag och Martin satte igång och plockade undan efter maten och sen började vi baka, vi bakade banankaka och maränger, banankakan är färdig så nu står marängerna i ugnen.
Medans jag och Martin bakade så låg gubben och Cassandra och mös framför tv:n men Cassandra var så trött så hon somnade i pappas knä så han fick bädda ner henne i sängen.

Nu är gubben ute och jobbar medans jag och Martin ser på Ice age 3 ;)
Ska snart gå och kolla till marängerna för vi vill ju inte ha brända maränger!

Ingen som känner att ni vill komma hit med lite glass så vi kan smaska glass och maränger? :)

//Livets Diamanter

God-morgon!

Nu har vi precis varit och lämnat barnen på dagis utan att försova oss ;)
Är grymt trött idag så funderar på att lägga mig i sängen och vile lite en stund men det kan ju lätt bli så att man somnar och vips så har man sovit bort halva dagen!

Vet inte riktigt hur jag ska fördriva dagen idag, gjorde storstädningen igår och barnen har knappt hunnit stöka ner för en gång skull så det finns bara lite disk och småplock att ta hand om...
Slänger in ett inlägg lite senare då det förhoppningsvis hunnit hända lite ;)

Ha det bra!
//Livets Diamanter

året var 2009

Ja nu ska vi reda ut vad som igentligen hände -09 och hur det gick med förra årets nyårslöfte ;)

Under året -09 har följande hänt:

Cassandra åt sin första smakportion.
Cassandra skrattade högljudt för första gången, hon lärde sig krypa, stå, prata, äta själv, gå och säkert mycket mycket mer!


Martin lärde sig att sätta ihop meningar när han pratade, han lärde sig att hjälpa till med saker, allt från att hjälpa till i hemmet till att hjälpa till att ta hand om sin syster.
Han har även lärt sig en massa nya ord och lärt sig att bli förstådd även att han inte alltid kan tala om vad han vill.

Martin hamnade på sjukhus i Juni pga testikelvred och lyckades slippa operation då allt otroligt nog gick att fixas ändå och det är vi glada över!


Jag lovade mig själv att sluta röka men misslyckades om och om igen, tills Oktober då jag plötsligt började få väldiga problem med lungorna pga ciggaretterna så jag blev helt enkelt tvungen att sluta och lyckades väldigt bra trots att det blivit lite smått rökande i vissa samanhang men jag är så gott som rökfri och är jättenöjd med det!Gubben blev inlagd på sjukhus i slutet av sommaren som sedan visade sig vara njurproblem och att den högra njuren var död, så nu vintern -2010 väntar en njuroperation för hans del.Mitt nyårslöfte inför året -09 var att gå ner 20kg, ja som ni förstår så satte jag upp ett alldeles för stort mål (som vanligt) så jag lyckades dessvärre inte att hålla mitt nyårslöfte men 12kg lyckades jag med och det är jag grymt nöjd över!
I februari -09 visade vågen 78kg, nu visar vågen 66kg så jag är mer än nöjd!
Detta år ska resterande kg bort, det vill säga 8kg.

Jag tror att jag nu lyckats ta med dom "största" händelserna -09
Nu hoppas vi på ett ännu bättre år!


Ps. Jag är inte inte inte gravid till alla er som av någon väldigt lustig anledning tror det!
Kräksjukan var kräksjuka och inga graviditetssymptom som några lyckats få det till och det här med att jag ska bli nykterist, nja okej inte nykterist då det kanske var lite till att ta i men jag ska absolut se till att hålla mig någorlunda nykter på fester och inte dricka en massa onödigt som annars hänt på helgkvällar som någon slags "avslappnings sak" oj, nu låter det som att jag är alkoholist och dricker varje helg hehe men så är inte fallet bara så ni vet!

Gör nu något bra av 2010!

"Klockan är 7.05!"

Denna dag började bra....hmm!

Vi råkade försova oss lite smått imorse, närmare bestämt 35min!
Gubben hade stängt av väckarklockan Helt när den ringde klockan 6.30 sen somnade han om och jag hade inte ens vaknat när den ringt eftersom att han hunnit stänga av den så snabbt.

Klockan 7.05 flyger gubben upp och säger "Klockan är 7.05!!"
Jag som är alldeles yrvaken flyger upp och svär och skäller på min stackars gubbe (Förlåt älskling) :)
Jag slänger på mig kläder och gör för att väcka barnen, när jag fått Martin att vakna till skapligt så bytte jag blöja på Cassandra och klädde henne medans gubben fixade Martin.
Sen var det bara på med ytterkläderna och hoppa in i bilen!

Vi kom till dagis vid 7.30 så vi kom bara lite lite sent och det visade sig att det inte bara var vi som kommit lite sent utan även en i personalen så det fanns bara en personal på plats i morse så det såg lite små stressigt ut där inne hehe...
Barnen var alldeles tysta och tittade sig förvirrat runt när vi hade klätt av dom och placerat dom vid frukostbordet på dagis, stackarna det blev en stressig morgon för dom♥

Nu sitter jag bara och latar och eldar så jag ska få upp lite värme här så man kan komma igång lite snart.
Ska ta och äta lite frukost snart och sen städa, tvätta och ja, det vanliga helt enkelt ;)
Hoppas att ni får en bra dag!

Gammal bild från i somras på barnen♥
//Livets Diamanter

Vad hände -2009?


Martin har lärt sig äta ;)


Cassandra har lärt sig att gå :)


Jag ska bli nykterist =p


Gubben har nästan lärt sig att stå ut med sin jobbiga kärring ;)


Storebror och Lussan har förlovat sig <3


Cassandra har blivit kär i Liam? Noel? Båda kanske? ;)


Vi har lärt oss att stå ut med mååånga minusgrader!


Dansa är rätt kul med :)


Eftersom att jag älskar mina läsare så mycket så bjuder jag på denna bild ;)

2010- Here we come!

Saltat kaffe

Igår kväll hade vi besök av Sara, Daniel och lilla Izabel.
Vi åt tacos och jag blev proppmätt som vanligt, inte bra inte bra =p

Sen blev det tv:n en stund och sen började det tjatas om kaffe ;)
Ja eftersom att alla andra är för lata för att göra kaffet så sa dom "Fia, vi litar bara på att kaffet blir bra om du gör det så det är därför du får göra det..."
Ja, dom är lata! =p

Det slutade med att jag gjorde kaffet, när jag hade hällt i hälften av kaffepulvret så skulle jag hälla i lite salt vilket blev massor med salt så jag hade i ganska så mycket kaffepulver till...
När dom väl skulle dricka kaffet så klagade dom på att kaffet var lite grumligt vilket ledde till att dom.....ja, inte litade på mig så Daniel bad mig provsmaka hans kaffe innan han tordes dricka det så jag gjorde det, det var dock väldigt svårt att hålla minen då kaffet smakade rent salt!
Men eftersom att Daniel inte trodde att det var något fel på kaffet så drack han.....och spottade tillbaks kaffet i koppen.... =p

Det slutade med att jag gjorde nytt kaffe Utan salt bara för att jag fick lite smått dåligt samvete över att jag förstört en hel kanna kaffe som fick slängas...

Idag (lördag) var vi i Stjärnevik och lämnade lillasyster hos lilla mamma♥
Barnen trivdes som vanligt och hade skoj, Martin misshandlade katterna som vanligt men vad kan man förvänta sig av en galen 2-åring? ;)

Vi hade iallafall en jättetrevlig dag idag!
Nu har vi precis lagt båda barnen som var supertrötta efter denna dag så nu ska jag mysa med gubben och se på Robinson ;)

//Livets Diamanter

får vänta...

Tänkte blogga lite men det får vänta, hör att lillstumpan börjar vakna och det går inge bra att sitta vid datorn med två vakna galna barn vill jag lova! :)

Hej så länge så hörs vi!


Grattis <3

♥Ett stort grattis till storebror Tobbe och Lussan som har förlovat sig idag!♥ 
 
                                          

djupfryst röv

Nu har jag och syster varit ute i pulkabacken och åkt och kul hade vi haha!
Det tog en stund att göra upp ett brett spår att åka i då det hade snöat en massa sen igår så spåret var igensnöat.
Men när vi väl var klara med vårat spår så åkte vi om och om igen och jag höll på att krocka med Nea ett par gånger då pulkan inte riktigt vill styra som jag vill ;)
När vi hade åkt i ungefär 1h så började vi bli väldigt frusna och så var det lite jobbigt att gå upp för den väldigt branta backen om och om igen så vi bestämde oss för att ge upp en stund.

Vi gick iväg för att kolla posten och då hade gubbens nya mobil kommit så vi gick upp till honom en stund och pratade och så var han förstås väligt nyfiken på sin nya mobil, ja ni förstår jag är tillsammans med världens mest nyfikna människa (nästan) hihi men det är lite gulligt att man kan vara så övernyfiken som han men det är kul att skratta åt ibland med ;)
Men jag hade också varit lite nyfiken om jag hade fått hem en ny mobil men han är så nyfiken på en massa andra saker aja skitsamma ;)

Förresten så inväntar jag också en ny mobil, en rosa "mini" mobil som är lika stor som ett kreditkort så det ska bli spännande när den dyker upp i brevlådan framöver.

Så här ser den ungefär ut...
//Livets Diamanter

ps. jag vågade ta saxen och klippa till en lugg förut!

ps2. min röv är djupfryst efter pulkaåkningen!

Knasen 2

"Vad är det för skillnad på en man och E.T?"
"E.T ringde hem!"


"Vad sa gud efter att han skapat mannen?"
"Bättre kan jag""Vad heter värdens tunnaste bok?"
"Vad män vet om kvinnan"
Innan alla män blir arga så säger jag bara..... äh skit samma, det stämmer ju!? :)

knasen

Som ni vet så kan det dyka upp en hel del knasiga bilder när man googlar på olika ord.
Jag har googlat på lite ord och tänkte visa vad som dyker upp!

Pappa:

Jaha, är det så här en pappa framställs?
Ja, kanske?


Mamma:

Mammor förknippas tydligen med kor?


Snäll:

Denna ser väl allt annat en snäll ut?
Tur att vi inte hade en tomte i år om det är så han såg ut?!


Kisse:

Linnéa, du som tänder på fula killar, här har du en i din smak plus att du får en kisse ;) 


Idiot: 
 
Jopp idiot det är det rätta ordet...Kräksjuk och pulkaåkning!

I´m back! :)

Igår blev det inget bloggande pga att jag var magsjuk plus att jag hade båda barnen hemma ensam, var ju röd-dag men gubben envisades med att jobba iallafall.

Ja, dagen igår spenderades med att spy så fort jag drack vatten eller åt nånting så jag var rejält trött.
Barnen var förståss jättepigga så jag fick ta mig i kragen och gå ut och leka med dom, har ju lillasyster här så hon fick vara med och leka med barnen ute.

Det var -12grader ute igår och snöade så vi satte Cassandra i pulkan och Martin i snowracern och så gick vi en sväng och sen bestämde vi oss för att testa pulkabacken med barnen, det resulterade i att jag ångrade lite att vi knölade dit...

Linnéa (lillasyster) fick provåka pulkabacken först men hon var lite feg och tvekade en lång stund :p
Men iallafall så åkte hon tillslut och när hon hade klättrat upp för backen så tänkte jag att jag skulle sätta mig med Martin och åka ner och det gick jättefort och han tyckte det var superkul tills vi kom av spåret och hamnade i nysnön och fick allt över oss och Martin fick snö i hela ansiktet och innanför overallen så han blev lite småledsen tills jag lyckades få bort all snö.

När vi skulle ta oss upp för backen så tyckte Martin att det var jättesvårt att gå upp för det var för halt att gå i pulkaspåret så man fick gå på sidan och då var det skare på snön så man gick igenom den och sen var det snö halvvägs upp till knäna så det blev lite problems att ta sig upp för honom så jag satte honom i pulkan så att jag skulle kunna dra upp honom men det visade sig inte vara någon vidare idé då det var så brant uppför att han ramlade baklänges av att pulkan lutade sådant så jag fick lägga honom på mage i pulkan och då gick det bra :)

Sen blev det ingen mer pulkaåkning för det hade blivit alldeles för tråkigt för Cassandra att bara sitta stilla i kylan och titta på för det hade blivit alldeles för knöligt och jobbigt att ta sig upp för backen med henne eftersom att hon inte hade kunnat ta sig upp själv och att det inte hade gått att lägga henne i pulkan på något bra sätt och dra upp henne då hon inte kan hålla sig i lika hårt som Martin kan.
Så tyvärr gav vi upp pulkabacken :/
Var lite krångligt att ta sig till och från backen med barnen med eftersom att man fick pulsa igenom hög snö och bära både pulka, snowracer och båda barnen plus att man skulle ta sig förbi taggbuskar och klättra över ett staket, ja ni kanske förstår varför det blev lite jobbigt och knöligt?

Sen åkte vi upp till gubben en sväng och hälsade på honom på jobbet men då var båda barnen så frusna och trötta så dom grät hela tiden och hela vägen hem och ca 20min hemma innan dom hade tinat upp och sen lade sig båda barnen i mitt knä och halvslocknade så jag bad syster att göra lite varm mjölk till Cassandra som var mest frusen och det var väldigt gott tyckte hon, sen låg båda barnen helt utslagna i mitt knä i ca 1h innan dom hade piggnat till lite♥♥

Idag är båda barnen på dagis och jag är frisk så idag ska jag och lillasyster ut i pulkabacken och köra som galningar och få en massa motion!
Sen ska det städas här hemma och så ska jag passa på att ta en dusch och ev klippa topparna på håret och göra en lugg.

Vill absolut inte klippa lugg men jag måste pga att håret börjat gå av som en lugg så det ser jättedumt ut nu så för att håret inte ska se ännu mer ut som en rishög så måste det klippas lugg så jag får väl se ut som stryk tills den växt ut i vår någon gång ;)

Ha en bra dag nu allihop!
//Livets Diamanter

Jag är smartast!

När vi var och hälsade på i Norrköping i söndags så kollade vi på något skumt fisk-program, ja ett program där dom rensade fisk....
Men ni, varför såg vi ens på det?!

Iallafall så började någon prata om att tigerhajen är den största hajen i världen och då sa jag "men blåvalen är väl mycket större?!"

Fick då till svar att blåval minsann inte är någon haj!
Ja, vad vet jag om fiskar?

humor :D

Oh det verkade som att ni gillade min störda humor (ja, och så har ni lärt mig att stava) eftersom att läsarantalet har näst intill fördubblats idag så ni kanske får se mer av min humor framöver ;)

Fast vem vet, det kanske bara var slumpen?
Vill ni ha mer av min cp-galna-töntiga humåååår? :D

Puss på er galningar!

"bajs kan inte slåss"

Vet ni att det finns nånting som heter "juckräknare"????
Haha, det är sant!
Vi satt och lekte på tradera häromkvällen jag, syster och gubben och vips så kom det upp en "juckräknare" haha vad jag skrattade :)

Vet ni vad det mer finns för konstiga saker?!
Nae, nu räcker det, ni får inte mer av min humår! Den delar jag bara med alla dom som är lika sjuka som jag! Så sofia, vi hörs på msn sen ;)

Tänkte att jag skulle googla fram en bild på en "juckräknare" och visa er men vet ni vad det kommer upp för konstiga bilder om man söker på ordet "juckräknare"?

Denna bild!
Och under bilden står det "bajs kan inte slåss"
Vad har det med "juckräknare" att göra?
Hmm..... ett gott skratt fick jag iallafall :)

Får väl avsluta med att ursäkta min dåliga humår......Förlåt!
Kanske ska sluta använda min humår i bloggen va?

Förresten, en fråga bara: Stavas det "humår" eller "humor" ?

-Återblick-

-Återblick-

Lördagen hade vi inget för oss så vi frågade Martin vad han ville göra så han sa att han ville åka till mormor så självklart gjorde vi det (martin älskar att vara hos sin mormor!).
När vi kom dit så blev det lite fika och prat och bus så det var en härlig dag och barnen hade det jätteskoj.
Jag lyckades även övertala min lillasyster att följa med oss hem ;)

Vi åkte hem runt 17-tiden och påvägen hem stannade vi i Gamleby och handlade lite och köpte med oss pizza hem så det blev en mysig kväll.


På söndagen åkte vi upp till Norrköping och hälsade på Rickie, Sofia och barnen och vi hade en jättetrevlig dag!
Vi lagade tacos tillsammans och mums det blev gott!
Sen hade Sofia en jätterolig leksak som var barnens som jag roade mig med större delen av dagen hihi, den var jättekul!
En leksakstelefon som sa en massa jätteroliga saker, ja jo jag har en rätt sjuk humor ibland som inte många förstår sig på men jag tror att dom andra skrattade lite åt mig eller med mig, jag vet inte säkert =p

Sen runt 18-tiden tror jag att vi begav oss hemmåt och fy då mådde jag inge bra alls, hade fått jätte ont i magen efter maten och mådde väldigt dåligt påväg hem så det var inge kul alls (barnen blev också dåliga i magen så det måste ha varit nånting vi åt i norrköping).
När vi väl kom hem så gjorde jag iordning Cassandra för natten och lade henne och hon somnade bums!
Sen fixade jag Martin för kvällen och mig själv sen bäddade jag ner mig och Martin i våran säng och så somnade vi ganska snabbt så det var jättemysigt!


På måndagen (igår) så var det dags för dagis igen efter ett jullov på ca 2veckor så det såg barnen fram emot, eller ja, Martin iallafall för han hade jättebråttom iväg :)

När vi kom hem så bäddade jag ner mig i sängen för jag hade fortfarande lite ont i magen så jag slumrade till och vaknade några gånger och försökte verkligen hålla mig vaken men lyckades inte så det kändes lite jobbigt.
Sista gången jag vaknade så kollade jag på klockan och då var den 10.50 så då fick jag lite panik över att jag sovt bort så mycket av dagen!

Jag kastade mig upp med en gång så att jag inte skulle somna om ännu en gång och så satte jag mig vid datorn för att kolla busstider till Västervik eftersom att jag och lillasyster Linnéa hade tänkt att åka till Västervik och shoppa loss lite :)
Jag hittade en passande buss som gick från Överum kl:13.35 så vi fixade iordning oss och så körde gubben oss till bussen.
Jag hade lite flyt och lyckades åka på ungdomsbiljett hihi så det blev en billig busstur :)

Efter ungefär 1h och 10min var vi framme i Västervik.
Vi började våran shoppingrunda och jag hittade en massa kläder till barnen som var superbilliga och så köpte jag kalsonger till gubben och en bh till mig själv och lite smink, hade tänkt köpa en jacka men jag hittade ingen :(
När vi hade shoppat klart så gick vi upp och satte oss på Corner för att gubben och barnen skulle komma om ca 40min så vi ville ha lite värme under den tiden!

När gubben och barnen kom så åt vi lite och det var efterlängtad mat då jag och Linnéa bara hade ätit två rostmackor var till frukost så vi var hungriga! :)
Efter maten så åkte vi till onoff och så köpte gubben en rosa mp3-spelare till mig, Tack älskling!♥
Sen begav vi oss till Willys och handlade, jag och Nea handlade medans gubben stannade i bilen med barnen för han var så trött.
Sen bar det hemmåt men vi stannade i Överum och handlade det som inte fanns i Västervik och så hämtade jag ut min bikini som jag hade beställt så snart blir det träning i simhallen ;)

När vi kom hem så packade vi upp alla varor och sen var det dags för lite käk för Cassandra och sen blev det sängen för henne för hon var så trött och skulle orka upp till dagis idag.
Martin blev ganska snabbt trött också och sa självmant att han ville sova så då var det bara att fixa honom för natten och lägga honom och sen somnade han med en gång :)

Linnéa satt kvar här nere i huset medans gubben och jag gick ut och hämtade ved i kylan och mörkret runt 21-tiden brrr säger jag bara!
Sen färgade jag håret rött men det blev ingen större skillnad tror jag, har inte kollat efter så noga än =p
Sen gjorde vi varma mackor och såg på tv.
Runt 23.30 tror jag att vi gick och lade oss och det var skönt att få sova!


Idag har vi kört barnen till dagis och så har vi vilat lite.
Jag ska snart börja göra hemmagjorda köttbullar, får se om jag lyckas få upp lillasyster så hon kan hjälpa mig lite fast hon käkar ju bara upp dom ;)
Sen efter det så ska vi stapla en massa massa ved brrr och det är -18grader ute!!!!
Får se om vi hinner med lite pulkaåkning också :)

//Livets Diamanter

Nytt år-Nya möjligheter!

Ja vad ska man säga, man mår som man förtjänar idag iallafall.
Ingen vidare start på det nya året men nytt år = nya möjligheter ;)

Vi firade våran nyårsafton med ett par kompisar och deras dotter, Tack för en trevlig kväll!
Vi började kvällen med mat och maten blev superlyckad!
Det blev kött som hade stått inne i ugnen i 8h med marinad och vitlök så det var kanoners och till det blev det potatisgratäng och beasås.

Sen kollade vi på film fast jag minns inte vilken för jag satt bara och pratade hela tiden ;)
Kvällen var riktigt bra och lyckad om man bortser från att jag drack på tok för mycket så jag hoppas att jag lärt mig efter denna gång!
Kanske skulle försöka bli nykterist? Skulle vara skönt att slippa baksmällan och allt annat vad alkohol innebär.

Denna dagen har för min del spenderats i sängen och soffan och toaletten såklart, har spytt nästan hela dagen och skakat som ett asplöv, fy vad dåligt jag har mått!
Aldrig mer!

Men jag hoppas att ni mår bra och att ni hade en toppenbra nyårsafton!?                            
                                                     //Livets Diamanter

RSS 2.0