Söndag

Söndag.

Igår var vi på 30-årsfest i Överum och det var mycket trevligt även att vi inte stannade så länge, eftersom att vi inte hade någon som kunde/ville vara barnvakt så tog vi med oss barnen och dom hade jätte skoj och älskade att springa omkring på det stora utrymmet och uppmärksamheten var ju inte fy skam tyckte dom ;)
Men man satt ju på helspänn hela tiden och fick ha ögon överallt så att dom inte skulle ha sönder nånting men dom var ganska så duktiga som tur var :)
Vi gav oss hem runt 21.30 och när vi kom hem så hade vi lite familjemys och sen gick vi och lade oss allihop.

Vi trodde att barnen skulle ta sovmorgon idag eftersom att det blev så sent för dom igår men dom sov bara till 7.30 men dom har varit lite slöa.
Cassandra somnade nyss och kommer nog att sova en bra stund och Martin är med gubben uppe i verkstaden, dom skulle laga våran vedbalja för bottnen har lossnat.

Vi får se vad som händer annars idag, men det blir väl lite familjemys-dag med chips och film för det är ju sååå kallt ute, Brr!
Har försökt få tag på någon som vill hitta på något idag men de flesta ligger hemma och är bakfulla som vanligt på söndagar hehe, skönt att vakna på morgonen och veta att halva sverige ligger bakfulla medans vi vaknar pigga och glada ;)

//Livets Diamanter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0