Torsdag

Hej igen!

Har blivit dåligt med inlägg den senaste tiden, jag vet...
Har lite att stå i nu så det kommer att fortsätta att bli dåligt med inlägg ett tag men så fort allting lugnat ner sig så lovar jag att uppdatera oftare!

I Tisdags fick vi hämta barnen på dagis vid 11.30 istället för vid 16.00 för att en av personalen ringde hem och sa att Martin var trött och gnällig...hmm.... Inte funderat på att låta honom sova lite?
Så vi hämtade båda barnen så att vi skulle slippa åka en massa fram och tillbaka.

När vi kom hem så var det sovdags för barnen så vi bäddade ner dom i sina sängar framför en film och efter ett tag så sov båda barnen♥
Sen när dom hade vaknat så fick dom lite och äta och sen var det dags för mig att dra ut på Hemligt uppdrag ;) mer om det kommer ni nog att få veta senare ;)

Efter "uppdraget" så åkte vi till Edsbruk så barnen fick busa med Leo (en kompis från dagis) medans vi vuxna prata skit och fikade :)
Sen när vi kom hem var det dags för Cassandra att sova nästan med en gång och Martin somnade också ganska skapligt om jag minns rätt =p
När barnen sov så såg vi på tv och latade oss.

Igår (onsdag) var båda barnen hemma från dagis, Cassandra är ju alltid hemma på onsdagar men Martin fick stanna hemma eftersom vissa i personalen på dasgis är så jvl gnälliga!
Kan ju tala om att Martin inte var ett dugg sjuk varken i tisdags eller igår!

Gubben jobbade fram till kl 12.00 igår och sen gjorde vi oss iordning och hämtade Tommie (Leos pappa) i Edsbruk för han skulle följa med oss till Västervik, trevligt med sällskap var det.

Inne i Västervik hittade vi lite kläder till barnen och vår-jackor, Martin fick en jättefin skinnjacka och Cassandra fick en rosa fin jacka :)
Sen handlade vi lite gosedjur och leksaker till barnen och så handlade vi en massa mat.

När vi hade handlat klart så åkte vi till Edsbruk och stannade där på fika och barnen busade en massa och....slogs =p
Sen var det bara hem och natta barnen och packa upp alla varor :)

Idag har vi lämnat barnen på dagis och jag har suttit och kollat och planerat lite saker ;)

Hoppas att ni haft det bra!

//Livets >Diamanter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0