090805

090805 Onsdag

Godmorgon....Förmiddag ;)
Igår var vi som sagt och köpte en barnvagn, nästan ny den var 1år gammal och kostade en hel del som ny och dom ville ha 1 200kr för den så vi tvekade inte en sekund att åka in och köpa den!
Väl inne i Västervik så fick vi då se vagnen och jag/vi blev glatt överaskade då den var så mycket finare i verkligheten!
Det är en kombivagn vilket betyder att vi kan använda den både som liggvagn och sittvagn och det var massa bra förvarings utrymmen på den och man kan vända själva handtaget åt vilket håll som helst istället för att vända hela delen på vagnen när man vill kunna se barnet eller ha så att barnet kan se ut och åka framlänges eller baklänges, det fanns inbyggt regnskydd och myggnät och man fick olika skydd/varmare delar till vintern och en skötväska med reflexer och själva vagnen är super stabil och jättebra lufthjul och världens stötdämpning!
Så där gjorde vi ett kanon köp!
Plus att vi prutade 200kr så vi fick den för 1000kr ;)


Igår så somnade barnen ganska sent, Cassandra vid 23.00 och Martin runt 00.00 så Cassandra sov till 9.00 idag och Martin till 10.00 så jag fick mig en liten sovmorgon idag igen, Skönt!
Cassandra har ätit frukost och sånt medans Martin ska få sin frukost strax efter som att han gick upp för dagen alldeles nyss.
Sen ska vi ut i solen och mysa och provköra nya vagnen här hemma ;)
Gubben har även börjat jobba idag så vi får se hur han mår när han kommer hem!
Hoppas iallafall att det har gått bra för honom att börja jobba igen!
Nu ska jag fixa frukost till Martin och sedan bär det av ut!

Tjohej på er! SoFiA
  

Kommentarer
Postat av: DILAN

Ha en trevlig onsdag!



2009-08-05 @ 11:59:02
URL: http://mramin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0